in , , ,

New York fiatal republikánusai büszkén támogatják Orbán Viktort

Politikai pályafutása során Orbán a nyugati civilizáció és a család jogainak nagy védelmezője volt.

A New York-i Fiatal Republikánusok Klubja büszkén támogatja Orbán Viktort Magyarország miniszterelnökeként. Orbán 1998 és 2002 között miniszterelnök, 2002 és 2010 között pedig az ellenzék vezetője volt, mielőtt 2010-ben megkezdődött volna második miniszterelnöksége. Politikai pályafutása során Orbán a nyugati civilizáció és a család jogainak nagy védelmezője volt. Orbán kitartóan védte Magyarország népét, és megvédte nemzete szuverenitását a globalista beavatkozással szemben.

Orbán most újabb miniszterelnöki mandátumra készül, hogy továbbra is a magyarság közös sikerére összpontosíthasson, miközben tiszteletben tartja és támogatja az egyének hagyományos állampolgári jogait. Orbán Magyarországa a nemzeti önfenntartás, a nemzeti szuverenitás, a családközpontú politika, a teljes foglalkoztatás és a kulturális örökség megőrzése érdekében dolgozott eddig. Sok politikus beszél ezekről a kérdésekről, de Orbán cselekszik is. Kormánya különösen határozott volt a 2015-ös európai migránsválság és az azt követő, az illegális bevándorlást visszaszorító reformok idején; hatékony falat épített Magyarország határa mentén, amelyre minden magyar büszke lehet. Ő tervezte el a Soros György által finanszírozott Közép-Európai Egyetem Magyarországról való kilakoltatását, megszüntetve azt a mérgező intézményt, amely a nyugati civilizáció elleni gyűlöletet szította a magyar fiatalok körében.

Ez az első nemzetközi támogatás, amelyet a klub tett, de ez számunkra természetes. A Klub nagy múltra tekint vissza a magyarság támogatásában, amit a kommunista uralom alatt az országnak nyújtott és Magyarország barátja maradt a kommunista zsarnokság alóli felszabadulása után is. A Klub korábban a Magyar Segélyprogramot is segítette, és felajánlotta a menekült fiatalok számára, hogy akkreditált amerikai főiskolán vagy egyetemen tanulhassanak az Egyesült Államokban. A Klub 1958-ban elítélte Nagy Imre és Maleter Pál tábornoknak a Szovjetunió általi kegyetlen meggyilkolását is.

Ma mind az Amerikai Egyesült Államok, mind az olyan európai országok, mint Magyarország, egzisztenciális válsággal néz szembe. Az uralkodó elit és a politikai berendezkedés sikertelen vezetése és ideológiája erodálta az állampolgárság értelmét és célját. Azok számára, akik ellenzik ezt az ideológiát, és a nyugati civilizáció megőrzése érdekében is minden nyugati ország számára elengedhetetlen, hogy nemzeti közösségekként kiálljunk egymás mellett. A New York-i Fiatal Republikánusok Klubja így nyomatékosan arra kér minden magyarországi választót, hogy Orbán Viktor újraválasztásával segítse a nyugati civilizáció megőrzését.

 

 

Add tovább!

Bayer Zsolt Makiról: a fröccsöntött messiás

Műhazafiak – Pont a Mi Hasznák pár százalékán múlhat, hogy Orbán Viktor elveszítse a választásokat – Minden Mi Hasznák szavazat egyenlő a baloldalra leadott szavazattal