in

Morvai Krisztina: Magyarországéval ellentétes értékrendet akarnak ránk kényszeríteni

Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő a jelenlegi brüsszeli nyomást 1945-höz hasonlította

Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő a jelenlegi brüsszeli nyomást 1945-höz hasonlította, hiszen most is ránk akarnak kényszeríteni egy olyan életformát és értékrendet, ami Magyarország világnézetével ellentétes.

Napi aktuális című műsorunkban hozzátette, a harcot továbbra is folytatni kell. A képviselő azt is elmondta, nem ért egyet Vona Gábor nyilatkozatával miszerint már nincs jobb-és baloldali megosztottság.

 

Morvai Krisztina reagált a migránspárti politikára, amit Magyarországra szeretnének kényszeríteni:

Teljesen világossá válik, hogy nincs különbség az ő szemükben a menedékkérő és migráns között. Eddig azt mondták milyen csúnya dolog nem beengedni szegény menekülteket, akik borzalmas helyzetek elől jönnek Európába. Most pedig azt mondják milyen csúnya dolog nem felfogni azt, hogy ez egy emberi jog, hogy mindenki eldöntse hol szeretne élni.

Hozzátette, két eltérő világnézet és értékrend feszül egymásnak. Az egyik, amit Magyarország is képvisel: a nemzet fontossága, a hagyományok, a kereszténység, a kultúra. A másik pedig, ami mindezt tagadja, illetve idejétmúltnak gondolja.

Olyan történelmi helyzetnek értékelem ezt, mint amikor 1945-ben a nagyhatalmak gyakorlatilag ránk kényszerítették a kommunizmust. Ezt kell világosan látni, hogy ránk kényszerítenek egy olyan világnézetét, értékrendet, életformát, ami a magyar emberektől idegen és harcol ellene Magyarország. Hozzátette a harcot folytatni kell, hiszen a helyzet véresen komoly
Az európai parlamenti képviselő Vona Gábor nyilatkozatára is reagált, miszerint nincs már megosztottság jobb-és baloldal között:
ECHO TV – A nemzet hangja – Napi aktuális

(forrás:www.echotv.hu)

TOLVAJ MSZP – Botrány a XVIII kerületben – Kunhalmi embere havi 1 milliós bevétellel nem tud elszámolni

„Az Európai értékek” – Kannibál migránsokat állítottak elő Franciaországban