in ,

TOLVAJ MSZP – Botrány a XVIII kerületben – Kunhalmi embere havi 1 milliós bevétellel nem tud elszámolni

Most meg kéne lepődni???

És ezek akarnak győzni a XVIII. kerületben?

Kunhalmi cinkostársa Szaniszló Sándor fővárosi képviselő azt állítja magáról vagyonnyilatkozata alapján, hogy havi 960 000 forintos jövedelme származik ingatlanok bérbeadásról. Azonban a valóságban ez nem így van, vagyis a szocialista politikus vagyonnyilatkozata ezen a ponton is hamis.

Értesüléseink szerint a közel 1 milliós munka nélkül szerzett jövedelme azért nem származhat felhalmozott ingatlanvagyonából, mivel a lakásai közül az egyikben ő maga, a másikban volt felesége és gyermekei, míg a harmadikban pedig édesapja lakik, akiktől nem kér bérleti díjat.

Másrészt vagyonnyilatkozatának az a része is hamis amikor arról nyilatkozik, hogy nincsen üzleti érdekeltsége, miközben a valóságban az MNK-Axcent Kft.-nek nem csak kézbesítési megbízottja, hanem ő végzi az ügyvezetői tevékenységet is. A cég névleges tulajdonosa ugyan unokatestvére, de mivel ő életvitelszerűen Aradon lakik, így a céget Szaniszló vezeti, amit saját ingatlanjába be is jelentett, de vagyonnyilatkozatában ezt meg sem említi.

Mindezek alapján megállapítható, hogy a szocialisták fővárosi képviselője egy olyan vagyonnyilatkozatot adott le, amely bizony több ponton nem felel meg a valóságnak. Minden bizonnyal ezt azért tette, mert mérhetetlen vagyongyarapodását nem tudja vagy nem akarja megmagyarázni, hiszen azt legális jövedelemből nem szerezhette. Ezért is titkolja azt a emberek előtt.
(ballator18ker.blogstar.hu)

Brüsszelből jelentjük: Újra hazánk van napirenden, mert még mindig Orbán a kormányfő

Morvai Krisztina: Magyarországéval ellentétes értékrendet akarnak ránk kényszeríteni