in ,

„Az Európai értékek” – Kannibál migránsokat állítottak elő Franciaországban

Zöld-foki-szigeteki migránsok estek egymásnak Párizs egyik külvárosában, Clichy-sous-Bois-ban. Horrorfilmbe illő dolgokat tettek egymással

Clichy-sous-Bois külváros egyik sikátorában vasárnap délután 6 óra tájékán összeszólalkozott négy migrációs hátterű férfi. A verekedés során az egyik férfinak megcsonkították a bal fülét és letépték az alsó ajkát.

Fotó: AFP

A párizsi rendőrség előállította a dulakodó zöld-foki-szigeteki migránsokat, akiket többek között kannibalizmussal is megvádoltak.

A nyugat-afrikai szigetországból származó bevándorlók valószínűleg értéktárgyakon veszhettek össze.

A feleségem pánikolva hívott miután meghallotta a kiáltozásokat és a dulakodás zaját”

– mondta a Le Parisien napilapnak egy környéken lakó férfi.

A rendőrség közleményéből kiderült, hogy három negyven év körüli férfi támadt rá egy negyedikre, akit valószínűleg meg akartak fosztani valamilyen értékétől, de a kannibalizmus sem zárható ki az ügyben. A sérüléseket szenvedett férfinak ugyanis levágtak egy darabot a bal füléből és leharapták az alsó ajkát. A rendőrség azonban húsdarabokat nem talált a helyszínen és a környéken, tehát valószínűleg az elkövetők lenyelhették/megehették azokat.

A rendőrség pontosan nem tudja, hogy szándékosan nyelték-e le a kiharapott húsdarabokat, vagy sem. A jelentés szerint szóba jöhet egyes afrikai törzseknél/bűnbandáknál a mai napig használt kannibalisztikus vérbosszú esete, de az is lehet, hogy szimplán a dulakodás hevében, véletlenül nyelték le az áldozat húsát.

A rendőrség gyorsan közbelépett és letartóztatták a három férfit, azonban egyiküket lábtöréssel kórházba szállították. A sérült férfi a betegfelvétel után pár órával, vasárnap éjszaka megszökött a kórházból. Azóta keresik.

(Le Parisien; Le Figaro)

(forrás: Horváth József György, 888.hu)

Morvai Krisztina: Magyarországéval ellentétes értékrendet akarnak ránk kényszeríteni

HONVÉDELEM – Ütőképes Magyar Honvédség nélkül nincs szuverén állam