in , ,

Minősített hazaárulás – Ukrán lapnak adott interjúban uszított a magyarok ellen a főpolgármester

Karácsony Gergely most nagyon ügyes kisfiú volt, megmutatta, hogy mennyire jóENber és mennyire fontos politikus.

Karácsony Gergely most nagyon ügyes kisfiú volt, megmutatta, hogy mennyire jóENber és mennyire fontos politikus. Adott egy interjút egy ukrán lapnak, akik persze azonnal ki is jelentették, hogy mennyivel jobb politikus ő, mint a gonosz Orbán, ehhez GeLgelynek csak annyit kellett tennie, hogy kijelentette, a magyarok nagy része agymosott, és ezért oroszpárti, és Putyin irányítja a magyar kormányt. Mindezt akkor, mikor ukrán képviselők nap mint nap uszítanak a magyarság ellen. Köszönjük GeLi, így aztán megalapoztad a jószomszédi viszonyt és egyúttal okot adtál Viktor balogának és társainak, hogy még keményebben szidják a kárpátaljai magyarokat. De biztosan megérte, te kaptál egy buksisimit.

Karácsony Gergelynek nagyon hiányzott, hogy az előválasztást követő visszalépősdi után egyik külföldi lap sem simogatta meg a fejét azzal, hogy mennyivel jobb politikus ő mint Orbán, ezért kapva kapott az alkalmon, mikor az ukrán Jevropejszka Pravda megkereste azzal, hogy ugyan adjon már nekik egy interjút arról, hogy mennyire rossz is a magyar kormány.

 

Geri pedig kapott tolmácsot, hízelgést, mindent, ami csak lelkének kedves, és kifejtette a véleményét Magyarországról, a magyarokról, és a nálunk minden tekintetben demokratább és hősiesebb Ukrajnáról. Sokat elárul már az interjú címe is: Ez nem Orbán, ez az igazi Magyarország! Az ukrán kollégák mindössze annyit felejtettek el, hogy Karácsony pártja önállóan még a parlamentbe se került volna be, ő maga pedig bátran elfutott az ellenzéki előválasztás utolsó fordulója elől. Tehát vele jellemezni hazánkat erős túlzás.

A főpolgármester meg is kapta az első kérdést, majd megkapta az első kérdés fordítását is, így már megértette mit akarnak tőle tudni. Így esett, hogy kifejtette: a magyarok egy része sajnos bizony oroszpárti, mert a csúnya orbáni propaganda átmosta az agyukat. Rettenetes, az ukránoknak ettől annyira megsajdult a szívük, hogy egyből visszatették a Turult a munkácsi várra. De GeLyi folytatta, és felvetette, hogy “bizony nagy a veszélye, hogy a magyarok nem állnak ki Ukrajna területi szuverenitása mellett. Zseniális! Örülünk, hogy GeLygely erről is beszélt egy ukrán lapnak, hiszen a szomszédunk szélsőséges politikusai már éppen kifogytak volna a munícióból, hogy mivel uszítsák a banderistákat a kárpátaljai magyarok ellen. Köszönjük, hogy a főpolgármester figyelmes volt, és adott még egy okot a vegzálásukra. Igazán figyelmes.

De Gergő szerint ez nem meglepő, egyáltalán. Hiszen, mint kifejtette a lapnak, Putyin befolyása így is túl nagy a magyar politikára. Milyen jó, hogy az értünk egyébként sem rajongó ukránoknak, van egy újabb indokuk, hogy az ellenségükkel azonosítsanak minket. Nagyon szépen köszönjük főpolgármester úr! Igazi nemzeti vezetőhöz illő hozzáállás. reméljük ez a bátor kiállás akkor is jellemző lesz önre, ha a háború végeztével az Ukrajna romjain uralkodó fegyveres félkatonai csoportok azt keresik majd, hogy az ország melyik kisebbsége szúrta őket hátba.

Remek! Ha esetleg bárki irigyelte volna a lengyelek sorsát a negyvenes évek Volhiniájában annak már nem kell sokat várnia, és Karácsony Gergelynek hála hamarosan Kárpátalján megtapasztalhatja. Köszönjük GeLi!

 

 

(Kertész Dávid, pestisracok.hu)

  

 

 

 

 

További híreink:
Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmust

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Ez szégyen! A tömegközlekedési térképről is eltávolították a fogaskerekűt

Budapest vezetése tovább bünteti a magyarokat – A fényvillamoson is spórolnak Kamu Geriék