in ,

Minél előbb fel kell szabadítani Budapestet Kamu Geri rémuralma alól! Lefagyhatna már a vigyor a pofájáról!

Elég volt az autósüldözésből

Semmit nem tett le az asztalra! Semmit! Zéró! Nulla! Nihil!

Lassan három éve főpolgármester ez a(z) (gaz)ember, és semmit nem tud felmutatni! Nem épült semmi a főváros jóvoltából. Bármi, ami megépült, megújult, az a kormány jóvoltából, pénzéből valósult meg. Kamu Genyóék a Városházát el akarták adni titokban, most pedig valaki kilopott 10 millió forintnyi BKV bérletet a Főpolgármesteri Hivatal Humán Osztályáról! Értik, a Városháza épületéből már nyíltan lopnak!

Nincs jogsija, nem beszél nyelveket, de ő a főpolgármester legalább. A parkok, terek fenntartására nem marad pénz, a gazt elnevezik méhlegelőnek. Nincs pénz a kukákra, ezért főváros szerte leszerelték a kukák egyharmadát: lassan elönt minket a szemét. Nincs pénz a fenntartásra, ezért a BKK jegyautomaták nagy részét szintén leszerelték.

Áll az építkezés a Blahán hónapok óta. A kosz, a mocsok, a dugók, a hajléktalanok, és a bűzük már elviselhetetlen egész Budapesten. Szarrá vannak festve sárga, meg fehér elterelő nyilakkal a budapesti utak, sokszor azt sem tudni melyik érvényes, hol van éppen buszsáv, vagy hol nincs, merre lehet kanyarodni, vagy merre nem.

A bringasávokkal teljesen beállt a főváros, miközben a bringasávok üresek, vagy alig közlekednek rajta. Milliárdokkal drágábban újul meg a Lánchíd, a korrupció melegágya a felújítás.

Le fogja zárni a pesti alsórakpart egy részét, amivel totálisan tönkremegy Budapest közlekedése!

Bringasztrádákat kíván létrehozni, ami nyilván többsávos bringautakat jelent, tehát még több autós életét keserítik meg.

ELÉG! ELÉG! ELÉG!

 

Könyörgöm, zavarjuk már el Budapestről ezt a dilettáns faszt!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Apáti Bence kiakadt: a parlamentben hatan képviselhetnek egy nullaszázalékos pártot

Végre egy igazán remek hír! Mindenkit kirúgnak a 168 Óra szerkesztőségéből