in , ,

Minden ötödik német már nem német :(

A legfrissebb kutatási eredmények szerint a több mint 80 milliós Németországban 18 millió olyan ember él, akinek külföldi gyökerei vannak.

A legfrissebb kutatási eredmények szerint a több mint 80 milliós Németországban 18 millió olyan ember él, akinek külföldi gyökerei vannak.

A Die Welt által ismertetett jelentés szerint a tömeges illegális bevándorlás már megmutatkozott a demográfiai adatokban is. A kutatás rámutatott arra, hogy 18.6 millió embernek, azaz minden ötödik német állampolgárnak külföldi háttere van.

Fotó: AFP

Az észak-nyugat németországi Bréma városában annyira drasztikus a helyzet, hogy majdnem a városlakók egyharmadának, vagyis a lakosság több mint harminc százalékának felmenői között nincsenek németek.

A helyzet Közép- és Kelet-Németországban valamivel jobb, Türingiában ez a szám hat százalék körül mozog.

Fotó: AFP

A legnagyobb kisebbség Németországban a török vendégmunkások és azok leszármazottai, akik több millióan vannak a németek között.

A migránsoktól várták a megváltást: nem jött be

A két évvel ezelőtt indult migránskrízis idején a balliberálisok gyakran hangoztatták azt, hogy az illegális bevándorlóktól majd megszűnik a munkanélküliség Németországban. Ez azonban nem így lett, ugyanis míg a Németországban élő, más EU-s országból származók szinte mindegyike talál munkát, addig a több mint egymillió, javarészt szíriai és afgán migránsok között ez a száma alig pár százalék.

Fotó: AFP

(888.hu, Bokor Gábor)

Nnna, mindenki tudja, most minek kéne következnie – Hivatalos: Demszkyék a felelősek a 4-es metró korrupciójáért

Kari Gerit nem érdekli október 23 – A nemzeti ünnepen is büntették az autósokat Karácsony Gergelyék kerületében