in ,

Míg Kamu Geri Kijevben idétlenkedik, addig Budapesten rendőröket gyilkolnak! Késsel támadtak rendőrökre Budapesten, egyikük meghalt + mindenszo.hu kommentár

Három intézkedő rendőrt késsel sebesített meg egy támadó Újbudán, egyikük belehalt sérüléseibe. A támadót elfogták – közölte a rendőrség a honlapján péntek hajnalban.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központjába csütörtökön 22 óra után érkezett bejelentés arról, hogy Budapest XI. kerületében – egy Lecke utcai társasházban – egy ott lakó férfi az egyik szomszéd lakás ajtaját beszakította, és be akar jutni az ingatlanba – áll a tájékoztatásban. A megerősített létszámban kiérkező rendőrök a férfit intézkedés alá vonták, de ő az egyenruhásokra támadt.

 

 

 Késsel támadtak rendőrökre Budapesten, egyikük meghalt

 

 

 

 

A támadó egy késsel három rendőrt megszúrt, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést követően lábon lőtte, és elfogták. A mentőszolgálat munkatársai a három sérült rendőrt, illetve a lábon lőtt támadót kórházba vitték. Az egyik rendőr, a XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

MTI

 

(mandiner.hu és hirtv.hu)

 

 

 

Mindenszo.hu kommentár: Tarlós idejében nem történtek ilyenek! Rend volt! Most rendetlenség van! A főpolgármester felelős Budapest rendjéért, de jelenleg nincs főpolgármesterünk, csak egy rohadék balfasz kreténünk, aki Kijevben pózól nácikkal!

Erasmus balhé – Hollik István: minden magyar hallgató megnyugodhat – Videó

Rendőrgyilkosság – Itt az ideje a főpolgármesternek elgondolkodnia a lemondásán – Míg ő Kijevben bohóckodik, Budapesten rendőröket ölnek