in ,

Erasmus balhé – Hollik István: minden magyar hallgató megnyugodhat – Videó

Aki Erasmus ösztöndíjt elnyert, az ezt igénybe tudja venni, tehát semmilyen veszély nem fenyegeti a már elnyert és a jövőben elnyerhető ösztöndíjakat

Aki Erasmus ösztöndíjt elnyert, az ezt igénybe tudja venni, tehát semmilyen veszély nem fenyegeti a már elnyert és a jövőben elnyerhető ösztöndíjakat, a kormány fogja ezt támogatni – jelentette ki Hollik István, a fidesz kommunikációs igazgatója a HírTV stúdiójában.

 

Ha nem vezetnek eredményre az Erasmus-ösztöndíjjal kapcsolatos tárgyalások az Európai Unióval, akkor a kormány kifizeti az ösztöndíjak költségét – ezt a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón közölte.

 

Hollik István Napi aktuális című műsorunkban az ügyet felháborítónak nevezte, jelezve, hogy ez ismét a brüsszeli kettós mérce tipikus esete.

Brüsszelben sunyultak, amikor beszéltünk az összeférhetetlenségi szabályokról, akkor nem támasztottak kifogást (…) majd miután ezt elfogadtuk és minden betűje Brüsszellel le volt egyeztetve, most utólag kifogásolják, azt gondolom, hogy ez felháborító (…) amit szabad a németeknek, az nem szabad a magyaroknak

– tette hozzá.

Arra a műsorvezetői felvetésre, hogy a kormány akár perre is képes menni az ügy rendezése érdekében, Hollik István elmondta, a brüsszeli sunyulás ellenére, a magyar kormány a tárgyalóasztalnál próbálja megoldani a helyzetet.

Teljes beszélgetés:

 

 

 

 

 

 

(hirtv.hu)

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Levél a frontról

Míg Kamu Geri Kijevben idétlenkedik, addig Budapesten rendőröket gyilkolnak! Késsel támadtak rendőrökre Budapesten, egyikük meghalt + mindenszo.hu kommentár