in , ,

Rendőrgyilkosság – Itt az ideje a főpolgármesternek elgondolkodnia a lemondásán – Míg ő Kijevben bohóckodik, Budapesten rendőröket ölnek

Nemcsak a rendőrség feladata a rend

Brutális rendőrgyilkosság történt Budapesten. Nagyon egyszerű lenne rögtön ráfogni a kormányra vagy a belügyminiszterre a dolgot, csakhogy itt most Budapestről van szó, aminek van egy főpolgármestere. És van egy BRFK is.

Egy biztos. Magyarország biztonságéért nemcsak a belügyminiszter és a kormány felel, ott van a többi vezető is. Budapest élén pl. Karácsony Gergely, aki Budapest igazgatása helyett Kijevbe rohangál pózolni koszos nácikkal. Neki ez fontosabb, mint Budapest biztonsága. Mert az úgy van kéremszépen, hogy amilyen Budapest vezetése, olyan Budapest állapota. Budapest vezetése kretén, tolvaj, korrupt, libsi. Budapestnek nincs igazi gazdája és ilyenkor elszabadulnak az indulatok. Ha nincs biztonság és béke a fővárosban, akkor előjönnek azok, akik ilyenkor előjönnek, bátrabbak lesznek, kést ragadnak és szúrnak. Ha úgy érezzük, hogy nincs rend a fővárosban, elszabadulnak az indulatok és a gonosz erők lesznek úrrá a fővároson. Most is ez történik.

Az eset közvetett felelőse a főpolgármester. Ki kell mondani: Karácsony Gergely nem képes Budapestet irányítani, az emberek nem érzik magukat biztonságban, a közlekedés összeomlott meg úgy nagyjából minden rossz, amit Kamu Gerinek kéne igazgatnia.

Itt lenne az ideje, hogy ezért a kudarcért a főpolgármester végre vállalja a felelősséget!

 

mindenszo.hu

 

 

 

[pj-news-ticker]

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Míg Kamu Geri Kijevben idétlenkedik, addig Budapesten rendőröket gyilkolnak! Késsel támadtak rendőrökre Budapesten, egyikük meghalt + mindenszo.hu kommentár

Választás: most lehet bevinni a kegyelemdöfést a jászberényi nácinak! Meggyengült szivárványkoalíció áll rajthoz a jászberényi választáson + Mindenszo.hu kommentár