in ,

Merényletet kíséreltek meg Babis ellen???

Érdekes események történnek…

Érdekes események történnek a V4-ek tagjaival manapság. Az index.hu véletlenről beszél, de szerintünk itt valami más történt. Többet mi sem tudunk, ezért jöjjön az index.hu beszámolója az esetről:

Elsült egy pisztoly a cseh kormánygépen

Véletlenül elsült a cseh miniszterelnök egyik testőrének a fegyvere a kormányzati repülőgép fedélzetén kedden Brüsszelben, méghozzá akkor, amikor Andrej Babis és kísérete már a gépen volt, hogy az európai uniós csúcsértekezlet befejezése után visszainduljanak Prágába.

A szolgálati fegyver akkor sült el, amikor a testőr az előírásoknak megfelelően ki akarta venni belőle a töltényeket, hogy fegyverét átadja a pilótának – írta az Aktuálne.cz hírportál, amelynek tudósítója a repülőgépen tartózkodva szemtanúja volt az esetnek. A lövedék az egyik élelmiszerhordó kerekes kocsit találta el.

A lövéskor senki sem sérült meg, és a repülőgép sem rongálódott meg; állapotának egy órán keresztül tartó ellenőrzése – mely során a lövedéket megtalálták, és megállapították, hogy a gép teste nem sérült meg –  után vissza is tért Prágába. A cseh hatóságok az eset körülményeit ennek ellenére alaposan kivizsgálják.

Hasonló, de sokkal súlyosabb eset történt egy cseh kormányzati gépen 1994-ben Svédországban. Antonín Baudys védelmi miniszter egyik testőre akkor szintén véletlenül és akaratlanul olyan szerencsétlenül sütötte el pisztolyát, hogy a golyó átfúrta a gép padlózatát, majd az alatta lévő üzemanyagtartályt. A kifolyó üzemanyag elöntötte a gép csomagterét, és a stockholmi tűzoltóknak csak többórás munkával sikerült rendet tenni.

(MTI)


Eddig az index.hu híre.

Véletlenül, hát persze.

 

mindenszo.hu

Pilhál Tamás: Botmixerrel gyermeket gyilkolni nem kell félnetek!

A Népszava politikai gyalázkodásra használja 35 ember tragédiáját