in ,

A Népszava politikai gyalázkodásra használja 35 ember tragédiáját

A Népszavánál mocskosabb gané sajtóorgánum nincs a világon!

A Népszavánál mocskosabb gané sajtóorgánum nincs a világon! Miközben az egész világ döbbenettel és részvéttel számol be a dunai tragédiáról, méltatva az extrém körülmények között emberfeletti munkát végző mentőegységek tevékenységét, ezek a mocsadékok azonnal politikai gyalázkodásra használják 35 ember tragédiáját, akik közül sajnos vélhetően 28 – an nem élték túl a katasztrófát.

Aljas módon hazudnak ezek a szennyedékek, félórás késésről beszélnek, miközben pontosan tudják a tényeket: 21:05 – kor történt az ütközés, 21:15 – kor érkezett az első bejelentés a balesetről, 21:29 – kor a helyszínre érkezett az első mentőhajó.
Miféle gyalázatos, embernek nem nevezhető férgek dolgoznak ennél a szennyportálnál? Meddig kell még eltűrnünk ezeket, mikor takarítjuk végre örökre el őket a nyilvánosság közeléből?

 

Szőnyi József

Frissítés: Már meg is változtatták a cikk címét a férgek: “Fél órát várakoztatták a hajóbaleset sérültjeihez riasztott mentőket a kórházak” Nincs ezeknél lejjebb! Szőnyi József

(hungaryfirst.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Merényletet kíséreltek meg Babis ellen???

Rendkívüli olvasói levél a választás után: többen megutálnak azért, mert fideszes vagyok – A fél internet ezt olvassa már…