in , ,

Masszív agyhalál – A DK nem akar kerítést, csak bevándorlást

Niedermüller Péteré a legújabb produkció a migrációval kapcsolatos maszatolás terén.

Niedermüller Péteré a legújabb produkció a migrációval kapcsolatos maszatolás terén.

A DK alelnöke szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján vezette elő azt a már jól ismert haladó módszert, amely a határsértések törvényesítésével szüntetné meg a bevándorlás illegális mivoltát, és a gazdasági migránsok menekültté átminősítésével „tüntetné el” a gazdasági migránsokat.

 

A Demokratikus Koalíció azt javasolja, hogy Magyarország vegyen részt egy közös, európai, menekültügyi politika kialakításában és végrehajtásában.

Niedermüller Péter alelnök szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, jelenleg a menekültügy az egyik legmegosztóbb téma az EU-n belül, és a következő éveknek a migráció lesz az egyik legfontosabb és legmeghatározóbb témája. Ez egy olyan globális kihívás, amelyet nemzetállami kereteken belül nem lehet megoldani – fogalmazott az EP-képviselő. Kiemelte, a Demokratikus Koalíció nem hisz abban, hogy kerítésekkel, elzárásokkal és egyéb kirekesztő intézkedésekkel meg lehetne állítani a folyamatot.

A DK szerint egy nyitott, szabad, befogadó európai társadalomra lenne szükség

– mondta Niedermüller Péter.

Felhívta a figyelmet: mindez nem azt jelenti, hogy korlátlanul és ellenőrizetlenül akarják beengedni a menekülteket, az EU-politikája ugyanis megkülönbözteti azokat, akik valóban védelemre szorulnak és azokat, akiket vissza kell küldeni a hazájukba.

MTI

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

ELKEZDŐDÖTT – Újabb svéd városban hív imára a müezzin péntekenként

Politikai elemző: “Ha a baloldaliak nem kormányozhatnak, akkor nem is szeretnének semmit csinálni”