in ,

Már mindenki Gődényen röhög – Újabb tüntetést szervez Gődény György, de az emberek nem akarnak menni

Három hét alatt ötszázan jelentkeztetek, hogy tüntessünk a Normális Életért

Három hét alatt ötszázan jelentkeztetek, hogy tüntessünk a Normális Életért – panaszkodott Gődény György azért, mert hívei nem akarnak tüntetni a kánikulában.

„Ez döbbenetes, a jövőnk és a gyermekeink élete ennyire nem érdekel titeket? Hétfőn a homoszexuálisok tüntettek, hogy gyermeket fogadhassanak örökbe, és erre 10 ezren mentek a parlamenthez! Ti pedig 3 hét alatt ötszázan jelentkeztetek, hogy tüntessünk a normális életért, a megkülönböztetéssel szemben, és hogy ne oltsák be a gyermekeket?!” – panaszkodott Gődény György, aki most többek között azért is szervez tüntetést, mert a kormány lehetővé tette, hogy a 12-16 éves gyerekeket is be lehessen oltani a Pfizer-vakcinával.

„Nincs szükség olyan hatalomra, ami bünteti a normális és egészséges életet, helyette pedig a betegségben lát üzletet! Várunk téged, ha eleged van a média által terjesztett politikai vírusból, amire hivatkozva tönkretesznek mindent” – áll az esemény beharnagozójában melyen csütörtökön 725-en jelezték részvételüket, és 1600-an érdeklődésüket. Gődény György azonban tízezreket vár.

 

 

„Emberek most komolyan, hogy lehet ez, a jövőnkért és az utódainkért mozdulni sem akartok, de a lényegtelen dolgokért vagy egy focimeccs miatt rögtön az utcára mentek? Hol vannak a bátor férfiak, akik megvédik a családjaikat? Az amit velünk tesznek lassan másfél éve, csak 500 embert zavar?! Elvileg milliók utasítják el a diszkriminációt, de akkor mire vártok? Vasárnap 13 órára legalább 10 ezer embernek kell eljönni a parlamenthez, hogy mielőbb végetvessünk ennek az őrületnek!” – írta az elégedetlen vírusszkeptikus aktivista.

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! Times: az Eb-döntő Budapestre hozásán gondolkodik az UEFA

Földi László: 2022-ben nem ideológiák közül választunk, hanem Magyarország sorsa a tét.