in ,

Már csak az a kérdés, hogy Magyar Péterből Maki Zaj, Zelenszkij, vagy Navalnij lesz – Íme a részletek

A helyzet egyértelmű

A csávó idegen országokból annyira meg van támogatva, hogy durván kilóg a lóláb, íme:

 

Ezen az ábrán nincs mit magyarázni, ilyen megtámogatás a közösségi médiában véletlenül nincsen, magától meg nem történik!

 

Innentől kezdve, már csak az a kérdés, hogy Péter Messiás elk*rja -e vagy sem.

Íme az opciók:

 

Maki Zaj lesz Péterből

Életvitele, arroganciája, a mások sértegetése, pszicho- vagy szociopata mivolta megtreremti az esélyt, hogy amilyen hamar csillagként 30%-os pártot eszkábált össze magának 2 hónap alatt, tudjuk milyen segítséggel, olyan hamar fog a csillag meteorként, vagy inkább hullócsillagként beleállni a földbe.  Erre nagy az esély.

 

Zelenszkij lesz Péterből

Mivel mint Zelenszkij karrierje elején képes volt stadionokat megtölteni, pont úgy, mint Péter, elképzelhető, hogy külföldről egy durvább forgatókönyvet akarnak Orbán Viktorral szemben élesíteni és 30%-os támogatással már képesek akár egy polgárháborús helyzetet is kirobbantani, csakhogy Orbán Viktor megbuktassák. Erre kevesebb esélyt látunk.

 

Navalnij lesz Péterből

Navalnij volt a belső próbálkozás Putyin eltakarítására, mivel ez a terv besült, élesítették Zelenszkijt és a B terv lépett életbe: káosz, asztalborítás, háború. Navalnij pedig a börtönben csücsülő ellenzéki hős volt, aki addig hősködött, míg bele nem halt. Ennyi. Erre is kevesebb esélyt látunk, ám ok lenne bőven, hogy Pétert hamarosan börtönben láthassuk. Szerintünk ez nem fog bekövetkezni, mert mártírt Gyurcsányból sem kellett csinálni, pedig volt bőven rá ok, hogy bekerüljön a kaptárba, így Péter Messiásból sem kell mártírt csinálni.

 

Ennyi.

Hogy merre haladnak a dolgok, pár hónapon belül kiderül.

 

 

mindenszo.hu

 

 


 

 

FIGYELEM!

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

„Élni, élni jó” – Itt egy rendkívüli vers Bognár Zsolttól – Van élet a közéleten túl is néha

Üzenet a hódmezővásárhelyieknek: hogy tudtatok egy ilyen szutyokra szavazni ismét??? Mi van veletek?