in ,

Bognár Zsolt is kiállt Szakács István mellett és ezzel a lendülettel nekiment a sátánista Perintfalvi Ritának

Perintfalvi Rita, na eddig és ne tovább!!!

Az odáig rendben van, hogy Szakács István kijelentését kikéred magadnak. De hogy jössz te ahhoz, hogy ezt ürügyként használd arra, hogy a jobboldali kötődésű véleményformálókat, köztük a Megafont is tokkal vonóval úgy minősítsd, hogy:
,,Ők egy rákos daganat a nemzet testében.”

Miért a királyi többesed, áruld már el nekem, nekünk? A WC-n csak azt húzd le, aki megérdemli és ne kenj össze olyanokat is, akik a maguk meggyőződése szerint egyáltalán nem értenek veled egyet, mondhatni, hogy talán semmiben és kikérik maguknak igaztalan általánosításaidat.
Avagy a ,,teherautóplatóra bennünket hányni szándékozó” és a ,,lámpavasasra függeszteni akaró” cimbijeidről a saját szavaid értelmében kijelenthető, téged is hozzájuk sorolva, hogy:
Fekélyek vagytok a nemzet testén?

Ugye te is kikérnéd magadnak az összenyálazó általánosítást. A folyamatos balos, testszégyenítéssel naponta élő ellenzéki ,,forradalmár és forradalmina” kollégád a te szavaiddal élve:

A balos ,,gyűlöletképzőben kitenyésztett, gerinctelen és erkölcstelen bértroll?
Ugye, ugye!
Hiába pörögsz búgócsigaként belehergelve magadat az ,,isteni kinyilatkoztatásaidba”, attól se én se a Megafon, se más konzervatív tollforgató nem fogja magára venni zsigeri sértéseidet.
Szakács bocsánatot kért szavaiért, de neked jóvátételért habzik a szád. Mire gondolsz, esetleg sunyin és titokban vegye fel a baloldaliak nem nyilvánosságnak szánt szövegeit és tegye le eléd, hogy meakulpázhass miattuk, netán térdeljen előtted kukoricára?
Meggyőződésem szerint a balos firkászok sora hosszabban kilógna a templomok gyóntatófülkéiből, mint a jobboldaliaké, ha már!

Istennel meg ne példálózz, saját oldaladon a statisztikák és az általános közvélekedés szerint is kevesebb a vallását gyakorló,talán ebben megegyezhetünk!
Végezetül annyit, hogy saját magad árulod el az efféle kirohanásaiddal, amelyekben olyan kezelhetetlen rosszindulattal viszonyulsz a veled egyet nem értőkhöz, hogy szinte fáj az embernek ez az elvakult, lájkvadász figyelem koldulásod, amit művelsz.
Kis elcsöndesedésre, szavaid végiggondolására volna szükséged, hidd el, hogy segítene!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 


 

 

 

FIGYELEM!

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

 

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

Leosztották a lapokat: a Néppárt újra lapaktált a baloldallal – Semmi sem fog változni

Perintfalvi Rinya egy rákos daganat a nemzet testében