in , ,

Üzenet a hódmezővásárhelyieknek: hogy tudtatok egy ilyen szutyokra szavazni ismét??? Mi van veletek?

Nektek egy ilyen bukott senki megfelel?

Nem először nyert már a csávó és úgy látszik nem is utoljára.

Maki Zaj miniszterelnök-jelölként hatalmasat bukott, akkorát, mint még senki sosem. A teljes baloldal beállt mögé és még a 2 millió szavazót sem tudta összehozni 2022-ben, hatalmas bukta lett a vége.

Tisztelt hódmezővásárhelyiek: egy ilyen emberileg és politikailag is nulla csávóra hogyan tudtok szavazni? Tudna valamelyikőtök egyetlen érvet is mondani Maki Zaj mellett? EGYETLEN EGYET!

Légyszi! Tegyétek már meg, hogy írtok nekünk és elmondjátok, miért szavaztatok egy ekkora nulla, szutyok emberre.

Köszi! Várjuk a válaszokat.

 

mindenszo.hu

 


 

 

FIGYELEM!

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

 

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

 

Már csak az a kérdés, hogy Magyar Péterből Maki Zaj, Zelenszkij, vagy Navalnij lesz – Íme a részletek

Bajban van Kamu Genya: a főpolgármester új taktikai manőverbe kezdett, aminek célja, hogy szövetséget kössön a Tisza Párttal, illetve a Magyar Kétfarkú Kutya Párttal