in , ,

Liberális össztűz hazánk ellen: Soros személyesen megfenyegette Magyarországot, Kormos Anett (stand upos) pedig pszichopatának nevezte Orbán Viktort

Totális támadásba lendültek a libsik

Úgy látszik hétfőn megjött az utalás Gyuribá’-tól, be is indult a liberális média-gőzhenger.

Soros saját magát akarja meghazudtolni, hogy nincs Soros-terv, amikor erről évek óta, folyamatosan ő nyilatkozik, „terv”-nek hívva azt, özönlenek be a migránsok Európába, megszavazza az Európai Parlament a felső határ nélküli kötelező betelepítést, majd van pofája ennek a vénembernek letagadni azt a bizonyos tervet.
No komment…Tényleg az van, hogy aki hülye, ezt el is hiszi.

Persze egy emberként állt kis Soros mellett a teljes hazai szélsőségesen liberális média: 444, index, hvg, 24.hu, és a többi kretén. Van az a pénz.

Aztán a 24.hu is jól időzített: készített Kormos Anett stand up-os, Dumaszínházas hölggyel is egy klassz interjút, aminek a lényege az, hogy nagytudású Kormos Anett szó szerint pszichopatának nevezte Orbán Viktort. Kormosnak is sikerült beállni a libsi Dumaszínház „fényrejövői” közé, akik felfedték libsiségüket (hű, micsoda bátorság): Kőhalmi Zolika, Kovács András Péter, Dombovári, stb.stb..aztán most ez az Anett.

Hát itt tartunk az Úr 2017 évének, november havában. Mikor lesz már április????

mindenszo.hu

 

LÁZADÁS – Mutti Merkel és a Wilkommen – beintettek a szászok, nem engednek be migránsokat

A kretén ellenzék most a nyugdíjprémium kapcsán riogat