in ,

LÁZADÁS – Mutti Merkel és a Wilkommen – beintettek a szászok, nem engednek be migránsokat

Két újabb város alsó-szászországi vezetése jelentette be szombaton, hogy nem engednek be területükre migránsokat, még olyanokat sem, akiknek a német hatóságok már elfogadták a menedékkérelmét. A múlt hónapban Salzgitter elöljárói jelentettek be hasonló lépést, így az illegális bevándorlók három településre már biztosan nem tehetik be a lábukat.

Két újabb város alsó-szászországi vezetése jelentette be szombaton, hogy nem engednek be területükre migránsokat, még olyanokat sem, akiknek a német hatóságok már elfogadták a menedékkérelmét. A múlt hónapban Salzgitter elöljárói jelentettek be hasonló lépést, így az illegális bevándorlók három településre már biztosan nem tehetik be a lábukat.

Ismét nagyot reccsent Angela Merkel német kancellár a bevándorlók integrálásának álmával létrehozott kártyavára, szombaton Salzgitter városának egy hónappal ezelőtti hasonló bejelentése után Delmenhorst és Wilhelmshaven vezetése is úgy döntött, hogy nem engednek be városaikba migránsokat. Az Alsó-Szászországban található települések azokkal a bevándorlókkal sem tesznek kivételt, akiknek a menedékkérelmét a német hatóságok egyébként már pozitívan bírálták el.

A die Welt beszámolója szerint az érintett települések korábban a hannoveri regionális kormányzat segítségét kérték, ugyanis a városokban élők lélekszámához képest óriási mértékű migránstömeget kellett volna ellátniuk. Az említett városok jelezték, hogy a bevándorlók családegyesítését nem zárják ki teljesen, ezért pedig a másodlagos migrációt érintő programnak köszönhetően tízmillió eurós támogatást fognak kapni. A Merkel kancellár által meghirdetett Wilkommen-kampány egyre inkább teljes csődnek bizonyul, a németországi településeket egyre nehezebb helyzetbe hozza az újabban érkező bevándorlók mellett a másodlagos migráció, a migránsok azon mozgása, melyet a befogadóközpontokból történő elengedésük után végeznek.

 

(pestisracok.hu)

Taroltak a magyar úszók Szingapúrban – Hosszú Katinka, Gyurta remekelt!

Liberális össztűz hazánk ellen: Soros személyesen megfenyegette Magyarországot, Kormos Anett (stand upos) pedig pszichopatának nevezte Orbán Viktort