in ,

Lehet „Lölözni” – Jelentős rezsitámogatást ad 25 ezer dolgozójának a Mészáros Csoport – Gyurcsány érdekeltségei mennyit fizetnek?

Nettó százezer forintos rezsitámogatást fizet minden munkavállalójának

 

 

Nettó százezer forintos rezsitámogatást fizet minden munkavállalójának a Mészáros Csoport, a megemelkedett rezsiköltségek és a növekvő infláció terheinek enyhítésére. A pénzt október 15-től december végéig kapják kézhez a vállalatcsoporthoz tartozó cégek alkalmazottai.

A Mészáros Csoport közleményben tudatta, hogy több mint 25 ezer dolgozót foglalkoztat, amivel az ország egyik legnagyobb munkaadója, és felelősséget érez értük és családjaik anyagi biztonságáért. Ezért a tulajdonos és a cégvezetők egyhangú döntése a munkavállalók támogatása ilyen módon, amely a felsővezetőkön kívül mindenkinek egyszeri, nettó 100 ezer forintos segítséget jelent. Ez az átlagfogyasztással számolva négyhavi áram- és gázszámláját fedez.

A megugró rezsiköltségek magukra a cégekre is pluszterheket rónak, a dolgozók megsegítését szükség esetén tulajdonosi tőkebevonással oldják meg. A Mészáros Csoport a magyar gazdaság egyik legtőkeerősebb és legnagyobb szereplőjeként a nemzetgazdaság számos stratégiai ágazatában jelen van, így a többi között az építő-, az élelmiszer-, az energiaiparban, valamint a bankszektorban, a turisztikában és a mezőgazdaságban. A csoporthoz jelenleg több mint 300 cég tartozik.

 

(pestisracok.hu)

  

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Hivatalos: a közvélemény elutasítja a kampányok külföldi finanszírozását

Esik szét az EU – Németországban elkezdődhet a cégek elvándorlása