in ,

Legalja – Dallos Bogi kb. az 501-ik nője lehet Puskás Petinek! Nemcsak a közélet van mélyponton Magyarországon

Nem nagyon foglalkozunk bulvárral, de most kivételt teszünk!

Először is kezdjük egy magyarázattal. Nem szoktunk a magyar bulvár élettel foglalkozni, mert a bulvár mindenhol ugyanaz a világon: haszontalan, és maga a legalja. De most kivételt kell tennünk, mert újra megmutatkozik, milyen állapotok uralkodnak a magyar közéletben és a bulvár életben is.

Van egy műsor az RTL-en, ami tényleg a legalja, de most legalább segített nekünk egy valamiben: az RTL megmutatta, kiket emel piedesztálra, kik a (szenny)csatorna szerint a példaképek, kik azok a Celebek (de undorító kifejezés, régen még „sztároknak” hívták őket.), akiket a tömegnek követnie kéne. Igen, a Puskás Peti nevezetű hímringyóról van szó.

Az X-Faktor két zsűrije a műsor közben jöttek össze egymással. Az X-faktorról is van véleményünk, de most nem téma. A friss RTL-es műsor címe: „Nyerő páros”. Dallos Bogi és Puskás Peti akkora nagy nyerő páros, hogy vélhetően sommás, milliós összegért cserébe különböző közös feladatokon kell megméretni magukat, többek között találós kérdések is vannak, és ha rossz a válasz, nem jár a pont! Nos, az egyik ilyen találós kérdés alkalmával kiderült, hogy a jelenleg 35 (!) éves Puskás Petinek eleddig 500 (!), azaz ötszáz (!) nője volt, tehát ennyivel feküdt le. Dallos Bogi ott a műsorban ettől sírva is fakadt. Ebből látszik, hogy a kb. 1 éve turbékoló pár ezt a kellemetlen (és nem mellékes) tényt nem beszélték ki.

Kiszámoltuk: amennyiben a Puskás Peti nevezetű hímringyó (nem kell minket ezért a kifejezésért feljelenteni, egy közéleti embernek, legyen az akár celeb, tűrnie kell a kritikát) a műsor szerint legalább 4-500 nővel volt együtt,  – amire Dallos Bogi a műsor tanulsága szerint a legkevésbé sem volt felkészülve, és el is bőgte magát -,  nos az havi bontásban nem semmi. Majd később Bogi kijelentette, hogy „Mehetünk tovább!”, azaz lépjünk tovább a témán. Egy vállrándítással el van intézve? Biztos? Amennyiben úgy vesszük, hogy Puskás Peti kb. 18 éves korától kezdett el élni nemi életet, akkor ennyi idő alatt az 500 nő úgy lett elosztva az életében, hogy az évi 34 nő, havi átlag kb. 3 nővel volt.

Összegezve: biztos ezek az emberek a mi példaképeink? Biztosan ilyen emberekkel kell foglalkoznia a bulvármédiának? Nincs semminek sem határa? Minél alantasabb, aljasabb, gátlástalanabb, erkölcstelenebb embert mutogatunk a magyarok számára, mint példaképet, annál jobb? Ne legyen kétségünk, mindez szándékos, ugyanaz az erő, ugyanaz az alantas, aljas, nemzeteket, és családokat lebontani szándékozó eszme, és erő emel fel ilyen senkiket, akik csak a züllést tudják mutatni másoknak, mint példát.

Egy normális világban, egy élő adásban ilyenkor Dallos Bogi felállt volna, kiviharzott volna a stúdióból, és azt mondta volna: „Ebből elég!”, és beint az RTL-nek, beint Puskásnak, és ennyi, vége a történetnek. De nem ez történt. Kifordult a világ, és pénzért cserébe elég annyit kinyilatkoztatni, hogy „Mehetünk tovább!”

Legalja.

 

Akit érdekelnek a részletek, itt mindent megnézhet:

https://24.hu/szorakozas/2020/09/25/nyero-paros-2020-dallos-bogi-puskas-peti-egyejszakas-kaland-video/
mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hivatalos: a Momentum a DK ifjúsági tagozatává vált

Már megint a magyarok! Elkészültek a hazánkban gyártott, világszínvonalú lélegeztetőgépek