in , ,

Hivatalos: a Momentum a DK ifjúsági tagozatává vált

Egyértelmű, mi folyik a DK és a Momentum között

Itt, a nemzeti oldalon poénként szokták mondogatni, hogy a Momentum a DK ifjúsági tagozata lesz. Emlékezzünk Csurka István mit is mondott a Jobbikról: “A Jobbik az MSZP -SZDSZ fantomszervezete.” És mi történt kb. tíz év múlva? A Jobbik átállt a libernyák oldalra. Csurkának igaza volt. Hasonló a helyzet a DK és a Momentum viszonyával kapcsolatban. Alaposabban megvizsgálva a két párt viselkedését, úgy tűnik a poén nem poén.

 


Arra a kérdésre, hogy Gyurcsány Ferenccel a Momentum megbékélt-e már, Fekete-Győr András azt válaszolta: a volt kormányfőnek van több százezer szavazója, akiket a Momentum nemcsak tisztel, de nagyon sok esetben együtt is dolgozik velük az utcákon.

Szóval, ha úgy tetszik, igen, megbékéltünk. Én soha nem kérném azt, mondjuk, Botka Lászlóval ellentétben, hogy Gyurcsány Ferenc ne legyen rajta ezen a listán

– mondta a Momentum első embere.

Hozzátette: az emberek túlnyomó többsége elutasító Gyurcsány Ferenccel és nagyon sokan Dobrev Klárával szemben is, ami nehéz lehet Dobrev Klárának, mert ő nem követte el azokat a kormányzati hibákat és politikai felelőtlenségeket, amiket a férje, tehát nem érdemli meg, hogy ennyire kritikusak legyenek vele szemben az emberek. Fekete-Győr András szerint

az ellenzék azt a megoldást keresi majd, amellyel nyerni lehet, de jelen állás szerint Dobrev Klára vezetésével nem lehet nyerni.  – írja az index.hu.


 

Mit is jelent a fenti fegyőri nyilatkozat? Hát csupán annyit, hogy a DK és a Momentum már leosztották a lapokat egymás között, már a miniszterelnök-jelölt is megvan, ezek szerint várhatóan mégsem a téglaképű bolgár nő lesz az, hiszen maga Fegyőr Bandi érzékenyíti a balliberális tábort, hogy “vele nem lehet nyerni” (mármint a bolgár nővel). Tehát a lapokat a háttérben leosztották, ezek már rég összeálltak, úgy mint a kovász. A többi csak a nyilvánosság előtt játszott színészkedés, pávatánc.

 

A képlet rendkívül egyszerű: a külföldi kísérleti laboratóriumban összerakták a receptet, meglátjuk működik-e 2022-ben. A recept a következő: a DK hozza a balliberális tábor többségét, az idős komcsikat, meg a libernyák médián nevelkedetteket, a Momentum pedig szállítja a fiatal szavazókat. Ezt a legelején így találták ki. Ebből pedig az a következtetés is levonható, hogy a Momentum nem más, mint a DK ifjúsági tagozata.

Ennyi a történet, és nem több.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Pilhál keményen nekiment a teljesen hiteltelenné vált Fegyőr Bandinak

Legalja – Dallos Bogi kb. az 501-ik nője lehet Puskás Petinek! Nemcsak a közélet van mélyponton Magyarországon