in ,

Lázadás van az RTL Klub ellen – Egyre többen háborodnak fel az RTL botrányos műsorán

Rengeteg negatív bejelentés érkezett a szeméremsértő, népbutító műsor ellen

Korábban beszámoltunk róla, hogy feljelentették az RTL Klub Szenzációs Négyes című műsorát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál.

Ahogyan akkor is írtuk, a műsorban több ízben is meztelenkedtek férfiak, ennek ellenére csak a 12-es korhatár volt kint a vasárnap este sugárzott műsoron. Már a hét elején nagyon sok panasz érkezett emiatt, az RTL szerint azonban minden rendben volt, semmi szabálytalan nem történt.

Magyarul az RTL szerint rendben van, ha vasárnap főműsoridőben 12-13 éves gyerekek egy f888szt néznek a tévében.

A nézők mellett több sajtóorgánum – ráadásul különböző oldalhoz tartozóak – is meglehetősen negatívan írt a produkcióról.

Ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász a Híradónak nyilatkozott az ügyben:

gátat kell szabni a népbutító és közerkölcsrontó tévéműsoroknak. Elgondolkodtató, hogy az az RTL Klub, amely a migráció kapcsán feltűnően érzékeny, a magyar családokat már nem veszi figyelembe.”

Lomnici is megemlékezett arról, hogy nem ez volt az első eset, amikor az RTL főműsoridőben, nem megfelelő korhatár-besorolás mellett szeméremsértő műsort sugárzott. Szerinte a mostani eset a bíróság előtt is megállna, mint szeméremsértés. Ezért akár három év szabadságvesztés is kiszabható.

Az alkotmányjogász úgy vélte, hogy akár brutális mértékű bírságot is kaphat az RTL Klub. További érdekesség a műsorral kapcsolatban, hogy a csatorna konkrétan hazudott róla, az első adásig folyamatosan azt állították, hogy élő produkció lesz, ám kiderült, az egész felvételről ment.

(forrás: Pörge Béla, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Lebukott – Fotók bizonyítják, hogy Sargentini Soros aktivistáival készül a jövő heti leszámolásra!

“A Sargentini-jelentésnek nincs kapcsolata a valósággal”