in , ,

Lebukott – Fotók bizonyítják, hogy Sargentini Soros aktivistáival készül a jövő heti leszámolásra!

Lelepleződött Sargentini

Azután, hogy kiderült, Judith Sargentini, a holland zöldek EP-képviselője szinte kizárólag Soros Györgyhöz köthető szervezetektől kért háttérinformációkat a Magyarországot növekvő antiszemitizmussal és a jogállam leépítésével vádoló jelentéséhez, most fotókon lepleződött le, hogy Sargentini Soros-aktivistákkal készül a nagy napra, azaz Magyarország jövő szerdai megbélyegzésére.

A képeket Jade Tenwick, az SB OverSeas nevű migránssegítő civil szervezet tagja tette ki a Twitter-falára, s azokon ő maga, valamint Pardavi Márta, a magyarországi Soros-hálózat egyik vezéralakja, a Helsinki Bizottság társelnöke Sargentinivel cseveg, majd közösen részt vesznek egy rendezvényen. Tenwick a posztban megköszöni, hogy Pardavi felfedte előttük: Magyarország egy borzalmas hely, ahol tönkreteszik a civil szervezeteket.

 

Köszönöm Pardavi Mártának, az NGO-k magyarországi ellehetetlenítéséről szóló informatív beszélgetést. A migránsellenes retorikát a hatóságok támogatják —> egy közösség, ahol az emberi jogokat nem tisztelik. Ez nem az én Európám.

– írta Jade Tenwick a Twitteren, a csatolt képen a Helsinki Bizottság társelnöke, Pardavi Márta is látható, aki a posztok szerint beavatta a beszélgetés tagjait a magyar civil szervezetek borzalmas helyzetébe, amit elítéltek a résztvevők, és közölték, elfogadhatatlan számukra a jelenlegi magyar bevándorláspolitika.

 A találkozó azért említésre méltó, mert Jade Tenwick egy Soroshoz köthető NGO, az SB OverSeas aktivistája, vagyis Soros György aktivistái együtt készülnek az Európai Parlament plenáris ülésére és együtt készítik fel Judith Sargentinit az általa jegyzett, nyilvánvalóan hazugságoktól hemzsegő jelentés vitájára. Az eseményen résztvevők szintén lelkesen posztolgattak a találkozóról, ezekben pedig csillogó szemekkel aggódtak hazánk jövőjéért.

Orbán Viktor személyesen vesz részt szeptember 11-én az Európai Parlament plenáris ülésén, amelyen a Sargentini-jelentés vitáját tartják. A dokumentumról másnap szavaz a parlament Strasbourgban. Judith Sargentini az Európai Zöld Párt képviselőjeként készítette el a magyar jogállamiságról szóló jelentését, amelyet júniusban fogadott el az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE), 37 tag támogatásával és 19 ellenszavazattal.

A dokumentum felveti annak lehetőségét, hogy Magyarországtól megvonják a szavazati jogokat. A jelentés szerint Magyarországon szűkülnek a szabadságjogok. Sargentini teljességgel figyelmen kívül hagyta a magyar kormány válaszát, amelyben pontról pontra cáfolták a felhozott vádakat.

Vezető kép: Twitter

(forrás:Dezse Balázs, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Az Országgyűlés kíméletlenül oda fog csapni a Sargentini-jelentésnek

Lázadás van az RTL Klub ellen – Egyre többen háborodnak fel az RTL botrányos műsorán