in , ,

Kubatov: a Soros-szervezetek mindenhol erőszakkal törnek a hatalomra

A Fidesz pártigazgatója szerint a Soros-szervezetek a világon mindenhol azonos sztenderdek alapján működnek

A Fidesz pártigazgatója szerint a Soros-szervezetek a világon mindenhol azonos sztenderdek alapján működnek, ezek a következők: “agresszió, erőszakos tüntetések, akciók, destabilizáció”.

 

A Figyelő  hetilap csütörtöki számában közölt interjúban Kubatov Gábor elmondta:

A Fidesznek és a kormánynak ezzel szemben a türelem és a józan gondolkodás elvét kell képviselnie. Egyetlen fideszes sem ült fel a provokációnak, nem vettük fel a kesztyűt. Csak mi vagyunk a nyugodt erő, a kiegyensúlyozott, biztos bázis.”

Arról is beszélt, hogy az ellenzék decemberben “mondvacsinált indokkal megindította az uniós és az önkormányzati kampányát”. Úgy vélte, hogy “a bohózat újabb fejezetét látjuk, bár a lényeg nem változott: legyen összefogás, legyen közös lista”. Mint mondta, régóta világossá vált, hogy az ellenzék Soros György kezében van, “ő mozgatja a szálakat”.

A közös ellenzéki lista lehetőségéről Kubatov Gábor azt mondta:

Szerintem lesz Soros-lista, és arról van szó, hogy minél előnyösebb pozíciót alkudjanak ki egymással szemben maguknak egy lehetséges összefogásban. A végén ugyanis újra az fog kiderülni, hogy semmi más nem számít, csakis a hatalom megszerzése és a pénz.”

Kubatov kitért arra is, hogy vélhetően az ellenzék a tavaszi ülésszakon is hozza a formáját, és “folytatják azt az agresszív obstrukciót, amit decemberben elkezdtek”.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A pártigazgató a munka törvénykönyvéről kifejtette: amikor 2012-ben utoljára módosították a jogszabályt, elérték, hogy tovább nőjön a munkahelyek száma, és jelentősen emelkedjenek a reálbérek. A cél most is ugyanez, az emberek eddig is végeztek többletmunkát, de “sumákolni” kellett, például prémiumként fizették ki nekik az ezért járó pénzt. Hozzátette: ráadásul a túlmunkakeret bővítését csak akkor lehet elrendelni, ha abba a munkavállaló is beleegyezik.

Kubatov Gábor az önkormányzati választásról elmondta:

Az elmúlt években az ország településein élők kétségtelenül jól jártak a Fidesz kormányzásával. Megszabadították a helyhatóságokat az adósságállományuktól, attól a pénzügyi válsághelyzettől, amelybe az MSZP kormányzása vezette őket. Emellett több ezer milliárdos fejlesztéseket hajtanak végre a településeken; élhető, megtartó erejű, fejlődő településeket szeretnének országszerte.”

Megjegyezte: a jelöltállítási folyamatot az európai parlamenti választás után indítja el a Fidesz.

A Fidesz pártigazgatója azt is elmondta, hogy Tarlós István főpolgármester kilenc év alatt sokkal többet tett a fővárosért, mint Demszky Gábor 20 év alatt. A baloldal budapesti előválasztásán “tehetségtelen jelöltek akarják összemérni az erejüket” – vélekedett. Hozzáfűzte: leginkább Tarlós Istvánt sajnálja, hogy “ilyen levitézlett emberekkel kell vitába szállnia”.

(Vincze Viktor Attila, 888.hu)

Ötforintosok gyűjtésébe kezd Bayer Zsolt a lyukas zoknis Hadházy számára – A mindenszo.hu ezennel csatlakozik

Kiderült: Az ellenzék akciói nem részei a magyar belpolitikának