in ,

Ötforintosok gyűjtésébe kezd Bayer Zsolt a lyukas zoknis Hadházy számára – A mindenszo.hu ezennel csatlakozik

Bayer Zsolt úgy látja, hogy a ballibeknek szabad a trágár beszéd, a jobboldaliak esetében viszont ezt pénzbírsággal büntetik a bíróságok.

A mindenszo.hu közleménye: Ezennel csatlakozunk Bayer Zsolt 5 Ft-os gyűjtési akciójához. A magunk részéről Bayer Zsoltnak leadtunk egy zsacskónyi 5 Ft-ost a Karcfm szerkesztőségébe!
Aki teheti, csatlakozzon!

 

 

Bayer Zsolt úgy látja, hogy a ballibeknek szabad a trágár beszéd, a jobboldaliak esetében viszont ezt pénzbírsággal büntetik a bíróságok. Ezzel a kettősséggel szemben, valamint egy konkrétan Hadházy Ákos javára egyoldalúan döntő bírósági ítélet miatt is ötforintosok gyűjtésébe kezdett a jobboldali publicista.

 

Bayer Zsolt a Bádogblog nevű saját blogján számol be arról, hogy még 2017 májusában, a Tabáni Gösser sörözőben volt szerencséje találkozni mindenféle „civil” aktivistával, no és persze mindenféle ellenzéki politikussal, akik rátelepedtek a remek kis programra, amely azt igyekezett körüljárni, hogy ki és mit is szokott mondani a közbeszédben.

A jobboldali közíró szerint a libsi-bolsi megközelítés már akkor is az volt, hogy ők mindenkiről, mindent és bárhogyan mondhatnak, a jobboldaliaknak viszont senkiről, semmit, sehogyan nem szabad mondaniuk.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Bayer Zsolt akkor és ott a sörözőben egyebek mellett felemlegette a jelen lévő Szélnek, hogy mostanában olyan transzparensekkel szoktak tüntikézni a városban, amelyre például ez van felírva: “ORBÁN G888I, ÁDER NYELI”.

Megérdeklődte Széltől, hogy szerinte ez rendben van-e, s ha ez belefér (mert soha, egyetlenegyszer sem határolódtak el a szar prolik ilyetén transzparenseitől), akkor mit szólna hozzá, ha olvasna egy ilyen feliratot valahol: “HADHÁZY G888I SZÉL DETTI NYELI”. S hogy ez jólesne-e neki?

Bayer szerint a libsi-bolsi tüntetők egy ocsmány és vállalhatatlan mondattal vonulgatnak, amelyre reagálva, ő csupán arra kérdezett rá, hogy az ezekkel közösséget vállaló politikusok mit szólnának, ha az ő neveik szerepelnének hasonló mondatban. A jobboldali publicista szerint tehát egész egyszerűen nem igaz, hogy ő g888nek nevezte volna Hadházyt.

A bíróság viszont ennek ellenére mégis elítélte Bayer Zsoltot a Tabánban elhangzottakért, akit 300 ezer forint megfizetésére és bocsánatkérés közlésére kötelezett Hadházy Ákos irányába.

Bayer Zsolt szerint ezzel egy olyan politikailag elfogult és elfogadhatatlan ítélet született, ami ellen a publicista tiltakozni fog.

Egyrészt azzal, hogy minden egyes O1G-ző trágár ellenzéki megnyilvánuláskor felidézi majd ezt az elfogult ítéletet.

Másrészt pedig azzal, hogy:

Hadházynak 5 forintosokban fogom kifizetni a 300 ezer forintot. Egy szép nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan, és vegyen zoknit a büdös lábára. Ehhez kérem is az Önök segítségét, mert rengeteg 5 forintosra lesz szükségem. Kérek mindenkit, hogy hozzon, küldjön nekem 5 forintosokat az ECHO-ba, Karcba, Magyar Időkhöz. Félre ne értsenek, nem pénzt kunyerálok, én nem Juhász Péter meg a Jobbik vagyok, hogy másokkal fizettessem ki a saramat, mindenkinek odaadom más pénzegységben, amennyi 5-öst ad nekem, csak egyedül nem tudok ennyi ötforintost összehozni.”

Harmadrészt pedig Bayer Zsolt azt is közölte, hogy a bíróság által megkövetelt bocsánatkérést, csak akkor fogja eszközölni Hadházy Ákos felé, amikor Hadházyék bocsánatot kérnek a miniszterelnöktől és a köztársasági elnöktől a trágár és sértő kifejezéseikért.

 

(Vincze Viktor Attila, 888.hu)

 

Oszd meg másokkal is a hírt, indítsunk mozgalmat!

Most kaptuk – Újabb elemzés – Századvég: hiába az ellenzéki hőbörgés és tüntikézés, az erőviszonyok változatlanok

Kubatov: a Soros-szervezetek mindenhol erőszakkal törnek a hatalomra