in ,

Kötter beszólt Ferinek és Ferinének: ne legyenek kétségeink, Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc egy test és egy lélek

A stafétát átvevő feleség ugyanazt a politikát folytatná, amely teljes csődbe vitte az országot.

„»A férfi elhagyja apját és anyját, ragaszkodik feleségéhez, és lesznek egy testté« (1Móz 2,24)
Lánczi Tamás gondolatait segítségül hívva, Dobrev Klára színrelépésével folytatódik az Apró klán szisztematikus hatalmi térfoglalása. Gyurcsány Ferenc feleségének miniszterelnök-jelölt jelöltsége új fejezetet nyitott, az elmúlt hetven évben jobbára a politika másodvonalában tevékenykedő, az üzleti, valamint a rendszerváltásig (sőt talán még az után is) a titkosszolgálatok világában pozíciókat birtokló család történetében.

A posztkommunista Horn választási vereségét követően, egy akkoriban még ismeretlen stróman útján próbálták politikai és üzleti érdekeiket érvényesíteni, és valljuk be nem is sikertelenül.

»A Fidesz kormányra kerülésével az Apró-Dobrev család érdekeinek politikai érvényesítéséhez egy frontvonalban lévő politikusra is szükség volt. Ezt a szerepet a családba ’95-ben beházasodott, fiatal, ambiciózus, ám az üzleti életben semmilyen tehetséget nem mutató Gyurcsány Ferencre bízták.« (Lánczi Tamás, Egy befolyásos család története)

A kiválóan (ha hazugságokat, a marketing kormányzást, a hitelből költekezést annak tekintjük) működő modell, 2006-ra kifulladt, majd egy közel hároméves agónia után 2009-ben megbukott. Gyurcsány hiteltelenné és ellenzéki térfélen a legelutasítottabb politikussá vált.

»Nem maradt más hátra, mint Gyurcsány Ferenc háttérbe vonása, és felesége, Dobrev Klára színre lépése. Ezzel a döntéssel a család egy harminc éve érvényben lévő működésmódot írt felül, magyarán egy vérszerinti családtag került a nyilvánosság elé, a politika frontvonalába.« (Lánczi Tamás)

De, ne legyenek kétségeink, Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc, ahogy a bibliai idézet is mondja egy test és egy lélek; a férjtől a stafétát átvevő feleség ugyanazt a baloldali politikát folytatná, amely már 2006-ra teljes erkölcsi, lelki és anyagi csődbe vitte az országot – háta mögött természetesen az ellenzék vezetőjével Gyurcsánnyal és az ő »hasznos« tanácsaival.
Soha többé baloldalt!”

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Dömötör Csaba végre tisztába teszi a dolgokat: nézzük meg, mi a helyzet a fiatalok elvándorlásával! – Videó

Na, végre! Állatrendőrséget állítanak fel Budapesten és Pest megyében