in ,

Koncz Zsuzsa szerint fogja be a száját a kicsi Magyarország – Akkor nem kéne neki is???

Ha a kommunista pártállamnak volt igazi kegyeltje, akkor Koncz Zsuzsa tényleg az volt.

Ha a kommunista pártállamnak volt igazi kegyeltje, akkor Koncz Zsuzsa tényleg az volt. A 76 éves énekesnő úgy érezte, ismét eljött az idő, hogy az egykori SZDSZ meg Demokratikus Charta hangján szólaljon meg. Merjünk kicsik lenni, lényegét tekintve ezt mondta a Spirit FM-nek.

 

“Nem hiszem, hogy az 500 milliós Európai Unióban a 9 és fél milliós Magyarország fogja megmondani a tutit.” Tegyük félre a “megmondani a tutit” kifejezés lábszagú primitívségét, ezt a mondatot a baloldali kormányok a rendszerváltás után, persze különböző megfogalmazásokat használva, rendszeresen ismételgették. Azt is mondta Koncz Zsuzsa a rádiónak, hogy nem egy ilyen kicsi ország fogja megmenteni Nyugat-Európát.

És beszélt arról is, hogy szerinte a hatvanas években a magyar fiatalok szabadok voltak. A kommunista diktatúra idején.

 

 

Ő mindenesetre az volt.

Ahogy a Pesti Srácok korábban felidézte, Koncz Zsuzsa a pártállam leggátlástalanabb kiszolgálója volt, apósa a nagyhatalmú káder, Boldizsár Iván. A PS – ahogy fogalmazott – reméli, hogy legalább ügynök nem volt Koncz Zsuzsa.

 

 

“Ennyi utazás, így csak remélni tudjuk, hogy Koncz Zsuzsa apósának köszönhetően valahogyan megúszta a beszervezést, és nem jelentett sem titkos, sem hivatalos formában. Tényleg csak remélni tudjuk, mert ennyi év kutatás után nehezen tudom elképzelni, hogy nem kellett volna valamit „visszaadnia”, egy olyan diktatúrában, ahol a külföldi tudósítók jelentettek, a külkereskedők jelentettek, a diplomaták jelentettek és a zenészek is jelentettek – főleg egymásról” – írja a Pesti Srácok, hozzátéve, hogy a Hanglemezgyár terméke volt, az énekesnőt látványosan tolták nem koncként a nép elé, de nála tehetségesebb, markánsabb énekesnők helyett.

 

“Koncz Zsuzsa aduásza apósa, Boldizsár Iván volt. Ez a valaha parasztpártiként induló szalámiember, akiről minden visszaemlékezés visszaadja, hogy egy megalkuvó, egy áruló, egy jellemtelen gazember volt. A “kádári konszolidáció” egyik fogaskereke. Egy, az azóta is köztünk élő „egyrészt-másrészt” figurák közül, aki francia feleségével kétlaki életet élt, külföldön utazgatott és figyelt, itthon másokat fogadott” – fogalmaz a PS.

 

 

(origo.hu)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Futóbolondok: tovább osztódik az ellenzék – Közös pártot alapíthat Hadházy és Márki-Zay

A kormány ezt is elintézte: télen már termelhet az első kút a békési gázmezőn