in ,

Na, ezt hallgassák! Bősz Anett vastag bőrű pofája – Inflációkövető a fővárosi cégek vezetőinek többmilliós fizetése (videó)

Az ellenzék szerint Budapest megengedheti magának a fizetésemeléseket.

„Hiába beszél állandóan kivéreztetésről a főváros, saját embereinek mindig jut pénz” – jelentette ki Wintermantel Zsolt, a Fidesz–KDNP budapesti frakcióvezetője a Magyar Nemzetnek.

A lap azzal kapcsolatban kérdezte a fővárosi politikusokat, hogy jelentős béremelést kapott a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) vezérigazgatója, valamint a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) vezetője. A BKV első embere az emelés után havi 2,6, a BGYH vezetője pedig 2,2 millió forintot vihet haza.

 

Wintermantel szerint a főpolgármester kettős beszédet alkalmaz, sőt arra is emlékeztetett, hogy a BKV-vezér prémiumával kapcsolatban is súlyos aggályok merültek már fel korábban. Meglátása szerint Bolla Tibor úgy kapott fizetésemelést és prémiumot, hogy sorozatos szabálytalanságok vannak a cégnél.

Az ellenzéki politikusok szerint viszont nincs probléma az emelésekkel. Bősz Anett, a DK főpolgármester-helyettese azt mondta,

a béremelés inflációkövető, vigyázunk a Budapest család tagjaira”.

Tüttő Kata szocialista főpolgármester-helyettes is azt mondta, hogy belefér az emelés a költségvetésbe, hiszen a BKV az ország legnagyobb közlekedési cége, és olyan javadalmazási szabályozást alakított ki a Fővárosi Önkormányzat, ami az állami ellátórendszer fizetéséhez köti a BKV vezérigazgatójának a bérét.

Az emelés Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes szerint is indokolt volt.

Niedermüller Péter Erzsébetváros DK-s polgármestere pedig bízik Karácsony Gergelyben, szerinte, ha a főpolgármester úgy ítélte meg, hogy az emelés belefér a főváros költségvetésébe, akkor az biztos így van.

Gajda Péter, Kispest szocialista polgármestere pedig arról beszélt a Magyar Nemzetnek, hogy „egy felelős vezetőnek méltó fizetést kell biztosítani”, majd sajnálatát fejezte ki, hogy a polgármesterek esetében nem így

 

 

VIDEÓ:

 

(Mandi)

 

 

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Kohán Matyi megint eltévedt – Szerinte feléledt a V4-ek! Ez hol él????

Megszólalt a honvédelmi miniszterünk: Macron elnök bejelentése aggodalomra ad okot