in ,

Kocsis Máté üzent a teljes Mosléknak az olimpia kapcsán – Kissé émelyítő volt, hogy az olimpiagyilkosok úgy kommunikáltak minden sikert, mintha legalábbis ők edzették volna a sportolókat

Az olimpia margójára

Ugye tudják a baloldali politikusok, hogy azok a sportolók, akiknek a sikerei kapcsán sorra tették közzé a likevadász gratuláló posztjaikat, javarészt ugyanazok a sportolók, akiket megfosztottak a 2024-es hazai rendezésű olimpiától? Sokaknak jutott eszébe elsősorban a momentumosok komplett rokonsága, amikor Tokió Párizsnak adta át a “stafétát” az olimpia lezárásaként, és nem Budapestnek. De erre persze az egész baloldal “büszke” lehet.

Kissé émelyítő volt, hogy az olimpiagyilkosok úgy kommunikáltak minden sikert, mintha legalábbis ők edzették volna a sportolókat, miközben évek óta minden sporttámogatást bírálnak, megakasztják a létesítmény-fejlesztéseket, hazudnak és hangulatot keltenek a magyar sportélettel kapcsolatban, a propagandasajtójukkal karöltve. “Stadionoznak”, majd elmennek a stadionba büszkén fotózkodni, ahogy az EB alatt is tették.

Kétszínűség ez a javából, business as usual – írja Kocsis Máté.

 

 

 

Add tovább!

Stabil agyhalál – Gy. Németh Bözsi néni kidobná Szent István örökségét és az Alaptörvényt a kukába

Kásler Miklós keményen visszaszólt Szél Bernadett vádaskodására (Videó)