in ,

Stabil agyhalál – Gy. Németh Bözsi néni kidobná Szent István örökségét és az Alaptörvényt a kukába

Bözsi néni el van tévedve

Gy. Németh Bözsi néni arról híres, hogy még a saját korábbi főpolgármestere, Demszky is belátta, hogy ez a nő semmihez sem ért, teljesen, totálisan tehetségtelen. Na, pont így került Kamu Genya csapatába is. Méltó helyen van. 

 

Bözsi néni többek között arról híres, hogy rendkívül tenyérbemászó ábrázata van, amikor az ember meglátja a tévében, rögtön a kisbaltát kezdi keresgélni a fészerben…hogy szétverje a tévét.

A mi Bözsink a minap kijelentette, hogy szerinte kuka az Alaptörvény. Csakhogy a mostani Alaptörvényben Szent István öröksége, nemzeti hitvallásunk is meg van szépen fogalmazva. Ezt ő a kukába dobná. A régi rákosista alkotmányt, a 49 évi XX-as törvényt valahogy nem akarta kidobni a kukába, pedig ott Szent Istvánnak nyoma sem volt.

Tehát Bözsi néni dobná ki Szent Istvánt és vele együtt az Alaptörvényünket a kukába.

Van nekünk egy olyan érzésünk, kedves Bözsi néni, hogy Önök lesznek kidobva a kukába a jövő évi választáson. Úgy repülnek a fővárosi közgyűlésből is, meg a bársonyszékekből, mint macskát szarni.

Kedves Gy. Német Bözsi! Legyen szíves ne az ATV-be tessék bemenni butaságokat okádni, hanem húzzon le a Balatonpartra, addig is csendben van!

PUSZI!

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Földi László: vajon mi vesz rá újságírót, hogy a nemzet biztonságát kockáztató írásművet alkosson?

Kocsis Máté üzent a teljes Mosléknak az olimpia kapcsán – Kissé émelyítő volt, hogy az olimpiagyilkosok úgy kommunikáltak minden sikert, mintha legalábbis ők edzették volna a sportolókat