in ,

Kocsis Máté brutálisan őszinte volt: a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek Magyarország elárulására

A Fidesz frakcióvezetője szerint “szörnyű, hogy a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek arra, hogy elárulják Magyarországot”.

A Fidesz frakcióvezetője szerint “szörnyű, hogy a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek arra, hogy elárulják Magyarországot”.

Kocsis Máté vasárnap, a Facebook-oldalán kiemelte: “amint előkerül Európában a migráns-vita, valahogy rögtön előkerül ez a Soros nevű amerikai dollármilliárdos is, és utasításokat ad a magyar baloldali pártoknak”.

Az amerikai üzletember szerdai cikkében arra is kitért, hogyan kell majd indulniuk a 2022-es választáson. Ennek pedig Gyurcsány Ferenc vezetésével az összes baloldali boldogan tesz eleget és “szolgalelkűen tapsikol”

– jegyezte meg a képviselő. A fideszes politikus arra figyelmeztetett: “ne legyen senkinek kétsége: migránsok beengedését ígérték Sorosnak cserébe egy kis támogatásért”.

Ők is és a brüsszeli elit tagjai is azért támadnak folyton, mert Magyarország elutasított minden javaslatot, ami bevándorlóországgá tenné az országot. Most sincs másról szó, erről megy a vita

– emelte ki Kocsis Máté, hozzátéve: “csak már a szög is kibújt a zsákból”. Kocsis Máté hangsúlyozta: Soros Györgytől nem áll távol, hogy beavatkozzon egy állam belügyeibe, sok országot tett már tönkre. A fideszes politikus Facebook-oldalán egy Soros Györggyel készült interjú felvételének egy részletét is megosztotta. Ebben – mint Kocsis Máté írta – Soros György “maga mondja el, hogy csak a pénz érdekli, a tetteinek a társadalmi következményei már kevésbé”. Az interjúban Soros Györgytől azt kérdezik:

 

Ön ennyire befolyásos?

Erre válaszolva Soros György azt mondja:

Nem, azt gondolom, hogy ez egy nagy félreértés. Alapvetően azért vagyok ott, hogy pénzt keressek. Nem tudok, és nem is figyelek a tetteim társadalmi következményeire.

Az interjúban Soros György azt is mondta: “versenyzőként azért kell versenyeznem, hogy győzzek”.

Forrás: MTI; Fotó: MTI/Kovács Tamás

 

(pestisracok.hu)

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Az évtized vicce – Z. Kárpát alkalmasnak tartja Jakab Pétert miniszterelnök-jelöltnek

Manapság bármilyen hülyéből lehet elnök, vagy miniszterelnök