in , ,

Manapság bármilyen hülyéből lehet elnök, vagy miniszterelnök

Szégyen, hogy Gyurcsány és a DK a legnépszerűbb ellenzéki párt

Fura egy világot élünk. Értékrend nélkülit, lebutítottat, szándékosan elhülyült világot hoztak létre a nagy cégek. Évtizedes melójuk kezd beérni. A fiatalokat pedig folyamatosan hülyén tartják a TIK-TOK-kal. Ott bárkit egy pillanat alatt le lehet járatni, meg is teszik!

 

Joe Biden

A mainstream média őt természetesen nem hülyézte le, pedig tényleg hülye. Egyszer így mutatkozott be: Joe Biden vagyok, Joe Biden férje.

 

Az ürge teljesen hülye. Tényleg.

Imádja kislányok haját szagolgatni, nyilvánosan:

Meet 'Creepy Joe' who sniffs hair, rubs noses and fondles your face | World  | The Times

 

De sokaknak ez a beteg viselkedés is rendben van. És még rengeteg botrány van körülötte, az egész ürge úgy ahogy van beteg és demens. Kíváló báb. A mainstream médig mégis el tudta adni ezt a hülyét az amerikaiknak. Szégyen.

Nyert, persze csalással (tehát lényegében nem nyert), állítólag 10 millió szavazatot csalhattak el, most már rengeteg videó, és bizonyíték is van rá, amiről a CNN-től a szeretlekmagyarorszag.hu -ig, az indexen át a HVG-ig, mindenki hallgat:

Most kaptuk! Már 100 ezren látták! Puccskísérlet zajlik Amerikában + bizonyítékok | Videó

 

 

 

 

Donald Trump

Őt persze a mainstream folyamatosan lehülyézte, pedig egyáltalán nem az. Több tízmillió új amerikai munkahelyet teremtett, és egyetlen háborút sem indított a világban. Ha végül tényleg a demens öreg Bident iktatják be, na, akkor majd lesz háború.

 

 

Jakab Péter

Már ott tartunk, hogy akár Jakab Péterből is lehetne akár miniszterelnök. Hiszen Z. Kárpát Dániel erről beszélt, tehát feltehetőleg az előválasztáson indulni fog, mint jelölt. A bukás egyébként garantált. Egyébként egyszer megízlelte már, milyen miniszterelnöknek lenni:

 

Beült a miniszterelnök székébe. Kicsit érezhette milyen is ez. De ennyi, ennél több nem lesz. Természetesen, ha a világban zajló agypusztító folyamatokat is figyelembe vesszük, akár egy Jakab Péterből is lehet miniszterelnök, csak el kell még jobban hülyíteni a magyarokat.

 

 

Itt tartunk tehát a XXI. században.

Összefoglalva: manapság bármilyen hülyéből lehet elnök, vagy miniszterelnök.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kocsis Máté brutálisan őszinte volt: a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek Magyarország elárulására

Íme George Clooney – Egyetlen kép többet mond ezer szónál