in ,

Az évtized vicce – Z. Kárpát alkalmasnak tartja Jakab Pétert miniszterelnök-jelöltnek

A Jobbik tiszteletben fogja tartani egy előválasztás eredményét – hangsúlyozta a politikus.

„Az ellenzéki pártok egyáltalán nem ugyanazt gondolják a világról, sokszor vannak közöttük áthidalhatatlan ideológiai különbségek. Lehet, hogy majd egyszer ezeket le is bokszolják egymás között, de most „a demokráciát felzabáló fideszes hadsereget” kell visszaszorítaniuk” – mondta Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke a Klikktv-nek adott interjújában.

Szerinte ennek a kulcsa az, hogy addig egyeztessenek a vitás témákról, amíg mindenki számára elfogadható konszenzus születik. A politikus arról is említést tett, hogy pártja korábban a több lista koncepcióját támogatta, de végül azt a konstrukciót fogják támogatni, amely a legtöbb ellenzéki szavazatot képes bevonzani.

Kérdésre a politikus kijelentette, biztos benne, hogy lesz miniszterelnök-jelöltje a Jobbiknak, szerinte Jakab Péter teljes mértékben alkalmas lenne erre, de személyi döntést még nem hozott az elnökségük. Ám azt is hangsúlyozta: a Jobbik tiszteletben fogja tartani egy előválasztás eredményét.

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Bayer Show: brutális látlelet a pusztuló nyugatról – Videó

Kocsis Máté brutálisan őszinte volt: a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek Magyarország elárulására