in , ,

Karácsony Gergely hű támogatója, Mark Ruffalo csak Gázában akar békét, Ukrajnában nem! Tűzszünetre szólított fel

A közel-keleti tűzszünet mellett szólalt fel Mark Ruffalo amerikai színész

A közel-keleti tűzszünet mellett szólalt fel Mark Ruffalo amerikai színész a Beverly Hills-i DGA díjátadó előtt – írta a Deadline nevű portál.

A színész szerint

világossá vált, hogy a bombázás nem működik, nem vezet békéhez”.

Ruffalo arra kérte a világ vezetőit különösen Joe Biden amerikai elnököt, hogy követeljenek tartós tűzszünetet, és teremtsenek békét a Gázában. Hozzátette, ha folytatódik a konfliktus, akkor egy olyan regionális háború is kirobbanhat, amelybe az Egyesült Államok is belesodródhat.

– mondja Mark Ruffalo, aki 2019-ben beavatkozott a magyar választásokba és Karácsony Gergely támogatására szólított fel Amerikából. Most pedig Ukrajna ügyében nem kér békét, csak Gázában, hát nem érdekes? Ukrajnában miért nem szólít fel békére???? Tudja valaki? Mi tudjuk…

 

mindenszo.hu

 

  

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

 

 

mindenszo.hu

 

Háborús állapotok Európában, az uniós agrárbiztos fejét követelik + videó

Ajajjj, csak óvatosan! „Európa megmentése a tét” – Meloniék tárt karokkal várják a Fideszt