in ,

Karácsony Gergely diktátor szeretne lenni

Karácsony Gergely ATV-s előadása kötelező mindenkinek, aki szeretné tudni, hogy mi történik akkor, ha a diliházban az elmebetegek veszik át a hatalmat.

 

Karácsony Gergely ATV-s előadása kötelező mindenkinek, aki szeretné tudni, hogy mi történik akkor, ha a diliházban az elmebetegek veszik át a hatalmat. A régi szocik, talán még Medgyessy is, mennyivel magasabban álltak ezeknél észben és erkölcsben, pedig utánuk is nagyon mélyre kellett nézni! Ezekhez képest Kovács László egy Einstein és erkölcsi lángoszlop egyszerre!

Valamelyik félkegyelmű politikai kommunikációs szakember elkezdte azt tanácsolni az ügyfeleinek, hogyha miniszterelnök-jelöltként szerepelnek valahol, akkor kezdjenek el úgy beszélni, mintha már megnyerték volna a választásokat. Ezzel önmagában nem is lenne baj, de a liberális, meg nyilas, meg zöld miniszterelnök-jelöltek döntő többsége valahogy mindig futóbolond, azonnal a saját hatása elé kerül, és tényleg elkezd úgy beszélni, mintha megnyerte volna a választásokat. Előtűnnek rajta a győzelemmel járó pszichiátriai tünetek, és elkezdi azt mondogatni, amit tényleg csinálna, és nem azt mondja, amit a stábja tanácsolt neki és főleg nem azt, amit a kampányban ígért.

Karácsony Gergely az interjú végén, annak ellenére, hogy az amúgy nagyon liberális riporter is kétségbeesetten igyekezett kihúzni belőle egy vállalható mondatot, lényegében bejelentette, hogy megválasztása esetén a jelenleg fennálló törvényekből semmit nem fog magára nézve érvényesnek tekinteni.

Azt fogja csinálni, amit ő helyesnek gondol, nem azt, amit a törvények megengednek neki, és ez a jogászok problémája nem az övé.

Azt mondta, hogy ha őt a parlament megválasztja, akkor nem fog felesküdni az alaptörvényre, a képviselők pedig ennek a tudatában szavaznak rá. Arra is utalt, hogy akik rá szavaztak a választásokon, azok is tudják, neki ez a programja.

A baj az, hogy ez kínosan emlékeztet a „felhatalmazás törvényre”, amelyet Hitler fogadtatott el a Reichstaggal, annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban szüntethesse meg a demokráciát.

A hasonlóság abban is ijesztő, hogy ez a banda egy demokratikus választáson akar erre felhatalmazást szerezni, de arról nem beszél, hogy győzelme esetén nem lesznek többé választások Magyarországon, legfeljebb olyanok, amelyeken csak liberális jelöltek indulhatnak. Illetve beszélnek róla, csak teljesen nyíltan nem mondják ki. Olyanokat emlegetnek, hogy majd lesz egy előrehozott választás ’18 végén, ami már „demokratikus lesz”, „csak a demokratikus pártok fognak versengeni”. Ez azt jelenti, hogy a Fideszt betiltják, tagjaikat bebörtönzik, szavazóiktól elveszik a szavazati jogukat.

Így képzelik ők a demokráciát.

Karácsony nyílt demokráciaellenessége nem előzmény nélkül való, ugyanis a rejtőzködő liberális szellemi műhelyekben már hosszú évek óta téma a demokrácia meghaladása, hiszen a fasiszta választók rendszeresen nem úgy szavaztak, ahogy azt a liberális értelmiség és a gazdáik elképzelték. Ez a gondolkodásmód most kezd kitörni a liberális értelmiség szellemi gettóiból, elkezdték az egyetemeken azzal hülyíteni a fiatalokat, hogy lehet demokráciának nevezni olyan hatalmi formákat is, amelyeket a nép nem támogat, de a liberális értékrendszernek megfelelnek.

A liberális demokrácia nem attól demokrácia, hogy a szavazók választásokon liberális pártokat támogatnak, akik liberális alkotmányt hoznak létre, a nép beleegyezésével, hanem attól, hogy a olyan alapvető liberális értékek érvényesülnek benne, amit manapság már illiberálisnak neveznek. Pl. a szabad választásokat és a többség akaratának érvényesülését. És a törvények, az alkotmányosság uralmát, amit Karigeriék éppen meg akarnak haladni.

Ez a projekt most párhuzamosan fut a lakosságcserével, vagyis azzal, hogy az illiberális szavazókat muszlimokra cserélik.

A modern liberalizmus, ahogy annak idején a kommunizmus is, már rég kiiktatta a tényeket és elhagyta a valóságot az ideológiai kiindulópontjai közül. Csak az ideológiai célok számítanak, sem a valóság, sem az alkalmazott eszközök nem számítanak. Az ár, amit az emberek, a családok, a nemzetek fizetnek ezért, pedig tényleg teljesen lényegtelen.

Ebben a néhány percben felsejlik egy igazi liberális személyisége. Karácsony nem csak a jogállam felszámolásáról beszélt, hiszen egy jogi analfabéta, aki egy kukkot sem ért ebből az egész alkotmányosságból, hanem minden felszámolásáról. Arról, hogy a reménybeli kormányváltással neki az emberek a mindenhatóságra adtak felhatalmazást, jogában áll az egész mindennapi életet, mindent felforgatni. Azt nem írom, hogy újjászervezni, mert ezeknek a szervezési képessége nulla, nekik csak a liberális értékek számítanak.

Karácsony programja nem más, mint egy „értékközpontú” anarchia, a középpontjában a migránsok betelepítésével, a család, a magyar nemzet és a magyar államiság felszámolásával, a kereszténység elpusztításával, tekintet nélkül minden egyéb következményre életszínvonalban, biztonságban és emberéletben.

Ez ugyanis egy gyilkos program, aminek a megvalósításáért sokan fizetnek majd az életükkel.

Örök vita a jobboldalon, hogy ezek tényleg ennyire hülye gazemberek vagy csak szavazatszerzési optimumra törekednek. Az utóbbira vonatkozó reményünk már elveszőben van, de kétségtelenül van abban valami kétségbeesett logika, hogy egy „centrális erőtérrel” szemben mindenki a szélsőségesekre, a hülyékre, az elmebetegekre, a nyilas-bolsevik „forradalmárokra” pályázik.

Azokra, akik arra vágynak, hogy a felfordulásban elkommunizálhassanak maguknak egy házat vagy autót, és néhányszor majd nem kell befizetniük a számlákat.

Igazság szerint Karácsony ezen „gondolataival” kibeszélte magát a demokratikus politikusok közül, immár nyilván nem először.

Elképesztő, hogy ez a figura egy parlamenti párt miniszterelnök-jelöltje lehet. De egy igazán tehetségtelen politikus még élete legostobább interjúja végére is oda tud tenni egy olyan poént, ami a köbére emeli addigi hülyeségét. Orbán Viktor ünnepi beszédének egy mondatát próbálta meg csekély értelmű szoci miniszterelnök-jelöltként értelmezni:

„A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is, de most nem vesztegethetjük erre se az erőnket, se az időnket. A támadásokat rázzuk le magunkról, mint kutya a vizet.”

Ezt minősítette ez a szerencsétlen a következő szavakkal, hogy Orbán Viktor „fenyegeti a saját nemzetét, a saját választópolgárait, a saját politikai ellenfeleit”.

Gergő, picinyem, tudod egy demokráciában (aminek a fogalma neked láthatólag nincs meg) ez a három elégtétel van.

  • Erkölcsi, ami jelen esetben az lenne, hogy te a haverjaiddal együtt kizúgsz a parlamentből, de legalábbis kétharmada lesz a Fidesznek. Ezt ugye a választópolgárok intézik.
  • De ez a politikai elégtétel is, mert véget vetne a sikerekben gazdag politikai pályafutásodnak.
  • A jogi elégtétel meg az, hogy azokat az embereket, akik nyilvánvalóan hazug tényállításokat tettek politikai haszonszerzés céljából, azokat beperelik.

Én elhiszem, hogy Orbán Viktor képzeletbeli politikai ellenfeleként (ahogy te elképzeled magad), be vagy rezelve, mert a vereség után el kell menned dolgozni végül, nyilván a diktatúra megnyilvánulásaként. De az ítélet nélküli bebörtönzéssel, az alaptörvény felfüggesztésével, a jogbiztonság megszüntetésével épp te fenyegetőztél három mondattal ezelőtt. Ildikó szerint már nem is kell mondanod mást.

(forrás:kiettemeg.pestisracok.hu)

Orbán Viktor: a kerítés nem csak Magyarországot, hanem egész Európát védi

Hatalmas botrány – Lehull a lepel a hazánkra támadó drogpolitikusról