in ,

Kamu Geri magas, és nem beszél angolul. Orbán Viktor 174 cm (nem alacsony), és perfekt angol

Kamu Geri nem ért semmihez

Na mit csinál a főpolgármester? Elmegy egy külföldi lapba gyalázkodni, ahol Orbán Viktor magasságáról és súlyáról “viccelődik”. 

És ez Budapest főpolgármestere.

Majd pár óra múlva elnézést kért, hogy ő nem akarta, és nem úgy gondolta.

Balfasz. Egy igazi balfasz.

Erre bízták a budapestiek a főváros irányítását. Szégyen és gyalázat.

 

Hamarosan eljön az idő, amikor majd az ellenzéki szavazók is visszasírják Tarlós Istvánt. Még kell egy kis szenvedés, mert a baloldal szavazó olyan mint az elefánt: nehezen tanul, de könnyen felejt.

Csak az a baj, hogy mi normálisak is itt szívunk a fővárosban, akik nem szavaztak erre a kretén idiótára. Mert máshogy ezekről nem lehet beszélni: a jelenlegi főpolgármester ugyanis kretén és idióta.

Szabó Tímea vérig volt sértve, és a libernyák média is kiakadt, hogy a Sajtóklubban szó volt arról, hogy ő alacsony. Alig 160 cm. Alacsony és ronda. Ez van. Mi pl. bottal sem piszkálnánk meg Kabul rózsáját.

 

Most a főpolgármester csinálta ugyanezt, és nincs libernyák sivalkodás, hogy hogy merészelnek így beszélni Orbán Viktorról. Hát nem érdekes?

Egyébként Orbán Viktor nem alacsony. Miheztartás végett: Orbán Viktor 174 cm. Mióta alacsony az az ember, aki 174 cm magas?

Mutatunk egy 2017-es 444 cikket!

Íme:

 

Tehát az átlag magyar 176 cm. Ehhez képest Orbán Viktor 174 cm-e is kb. a magyar átlag. Erről ennyit. Ennyi erővel az egész magyar lakosságot le lehetne “alacsonyozni”, tisztelt libernyákok.

 

Most pedig pár mém válaszul  Kamu Gerinek:

 

 

 

Akkor erről ennyit.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! Az ellenzék elbukott: ez sakk-matt! A WHO engedélyezte a Sinopharmot

Csak egyetlen üzenetünk van Vágó Istvánnak: a WHO engedélyezte a kínai vakcinát