in ,

Kaltenbach Jenő ennek a nemzetnek akar az államfője lenni… Azért ehhez ábrázat kell. Sőt pofa.

Jenő a régi

A magyarok nem eléggé európai mentalitásán mereng a Párbeszéd államfőjelöltje, Kaltenbach Jenő. „Eltűnődve ennek a népnek a mentalitásán, amely olyannyira eltér a környező szláv, germán világtól, óhatatlanul el lehet jutni odáig, hogy utolsó volt a népvándorlásban, és máig sem érkezett meg igazán Európába” – írja a közösségi oldalán.

És ő ennek a nemzetnek akar az államfője lenni…

Azért ehhez ábrázat kell. Sőt pofa.

A liberális ideológiához kapcsolódó személyiségzavar egyik legmarkánsabb tünete, hogy a beteg – esetünkben Jenő – iránytűnek gondolja magát. Fölkent ápoltunk kiváló példa erre. (Engem valamiért A tanú Bástya elvtársára emlékeztet a hajdani ombudsman: „Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység.”)

Megjegyzem, rég nem hallottunk a néprajzkutatóvá nemesedett Kaltenbach Jenőről. (Nem mintha hiányzott volna.) Legutóbb a mérhetetlen Párbeszéd frakcióvezetőjeként üldögélt a Fővárosi Közgyűlésben, majd túlpörgött Facebook-huszárként kóstolgatta a nemzeti oldalt. Egy ízben azon kesergett, mennyire rossz a közérzet és a közhangulat az országban. Szerinte azért, mert az ország elitje folyamatosan vagy hazudik, vagy az emberek „szétszálazásával” múlatja az idejét. Ennél is nagyobb baj – írta –, hogy a Fidesz-hatalom túlságosan konszolidált, folyamatosan nyeri a választásokat, annak ellenére, hogy a tényleges teljesítménye igen szerény. Hogy miért baj, ha egy hatalom konszolidált, az nem derült ki. Ahogyan az sem, mihez képest szerény a kormányzat teljesítménye. A választóknak és a hitelminősítőknek speciel tetszik.

Most meg ezzel a népvándorló dumával ajánlgatja magát államfőnek. Egy jobb kocsmából kizavarnák.

 

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Bayer Zsolt a DK-s Rónai Sándorról: „Patkánypofájú, gyáva, sz@r gazember” – Videó – Íme a baloldal igazi arca

Alföldi Róbert arcátlanul felkérdezte Ákost, Rátóti Zoltánt és Szarvas Józsefet