in , , ,

Jurák Kata védelmében – Imádkozzunk, a sátán gyilkos üzemmódba kapcsolt

Gyilkos üzemmódba kapcsolt a baloldal.

Gyilkos üzemmódba kapcsolt a baloldal. De ez így nem pontosan igaz. A sátán kapcsolt gyilkos üzemmódba és idézhetetlen mondatokkal, családgyilkos fenyegetésekkel, az emberi méltóság teljes sárba tiprásával fenyegette meg újságíró kollégánkat, Jurák Katát. Jurák Kata mit írt a közösségi oldalára? Azt, hogy a szivárvány jelképét nem lehet kisajátítani az erkölcsi összeomlás oltárán, mert azt Isten tette az égre örömhírként. A bűnnek következménye van. Naná, hogy sokaknak nem tetszik.

Kommentelők hada, az értékek nélkül vicsorgó baloldali pártok indítottak ez ellen támadást. Mondhatnánk, hogy személyes ügy, de nem az. Jurák Kata kiállt a Biblia mellett, a keresztény világ mellett. Egy olyan világ mellett, amely Európa és azon belül Magyarország gyökere. A szivárvány az égen van, de vannak, akik a szivárványt beássák a föld alá, és azt mondják: térdelj le! Isten előtt térdelünk le, nem a bűn előtt!

Jurák Kata egy ember, Isten teremtette. A keresztény Magyarország megtartatása mellett harcol, harcolunk. Most minden elválik egymástól, imádkozzunk!

„És mindenki gyűlöl majd titeket az én nevemért, de aki mindvégig helytáll, az megtartatik.” (Mt 10, 22)

 

(Kiss Gergely, magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

A Jóisten elküldte első figyelmeztetését a hanyatló nyugatnak – Németország romokban – Videó

Szakértő: egy jól behatárolható kör a politika mocsarába akarja lerántani a titkosszolgálatokat