in

Jurák Kata – Hazugságkoktél, ahogy Soros szereti

Van valami igazán bájos abban, ahogy a balliberális média meglovagolta a Karc FM Paláver című műsorában elhangzottakat (2017. november 29-i adás).

Hazugságkoktél, ahogy Soros szereti

 

Van valami igazán bájos abban, ahogy a balliberális média meglovagolta a Karc FM Paláver című műsorában elhangzottakat (2017. november 29-i adás). Az első gondolatom az volt, hogy nagyon köszönöm, hogy ilyen szépen szemléltették azt, amiről egy héttel ezelőtt tartottam előadást Pakson, „A balliberális média manipulációs eszközei és hazugságai” címmel.

Mert lássuk be, hogy ez forgatókönyvszerűen zajlik minden esetben: először kiragadják a valóság egy szeletét, majd azt más értelmezésben mutatják be, amit persze azonnal átvesznek az adott portáltól a többiek. A céljuk a lejáratás és a bomlasztás, eszköztáruk pedig a hazugság a karaktergyilkossághoz, amiben egyébként tényleg profik.

A sorosista gittegyletnek ezúttal sem sikerült az igazságot megírnia, amikor belőlem és egyik betelefonálómból igyekeztek bohócot csinálni. Persze nyilván csak véletlenül felejtették el a műsor azon részét is közzé tenni, amiből azért kiderül, hogy a hallgató által elmondottakat cáfolom, és megpróbáltam a folyamatosan beszélő hölgyet meggyőzni arról, hogy amit felolvas, azt nem Soros írta, végül kikapcsoltam adásból és felolvastam a valóban Soros által írt gondolatokat.

A teljes beszélgetés meghallgatható ide kattintva.

Tudom, a tények makacs dolgok és láthatóan fáj a balliberális médiának, ha valaki rendszeresen szembesíti őket hazugságaikkal, amit valóban nehezen viselnek és megpróbálják hiteltelenné tenni azokat, akik tükröt tartanak nekik.

Értem én, hogy félnek azoktól, akik veszik a bátorságot elmondani az igazságot, nyilván nem kellemes érzés, ha valaki szembeszáll velük és kellemetlen lehet érzékelni azt is, hogy az embereket már nem tudják hülyének nézni és elhitetni velük bármit. Mert már nyilvánvaló tény, hogy az eddig olyan nagyon függetlennek hirdetett 444.hu Soros György pénzéből tartja fenn magát, a Simicska-féle Indextől pedig nem is várható el, hogy ne csatlósként viselkedjen, ha a jobboldali média elleni támadásban kell részt venniük.

Amúgy pedig kifejezetten köszönöm, hogy ingyen reklámot biztosítottak a Palávernek és bízom benne, hogy továbbra is hallgatni fogják műsorunkat.

 

(Jurák Kata, magyaridok.hu)

NEM STADION! – Pluszforrás a fogászatoknak – Nyivák indul!

Se Magyar Györgynél, se Hellernél nem számítanak az elvek – Heller szerint mindegy, hogy hiteles-e a Jobbik