in ,

Baloldali tempó – Halálosan megfenyegették Rákay Philipet és családját

A 2022-es választásokat megelőzően már őröknek kellett védeni a házukat.

Annak ellenére, hogy több mint három évtizede közszereplő, a fenyegetésekhez nem tudott hozzászokni, leginkább ahhoz nem, hogy a gyermekeit vagy a feleségét bántják – árulta el Rákay Phillip a Századvég Youtube-csatornáján Andor Évának adott interjúban, amelyet a Magyar Nemzet szemlézett. 

„Rajtam sok minden elfér, nem mondom, hogy nekem jól esik, de hogy mondjam, még csak azt sem mondom, hogy lepereg, de én ezt nagyjából viselem”– mondta. Főleg az előző választások miatt kaptak fenyegetéseket. „De azért azt végignézni, hogy a gyerekeim amit kaptak, meg a feleségem, tehát a halálos fenyegetésektől a hadd ne mondjam milyen filmekbe illő jelenetekig,

a bedrónozás a házunk fölé, a követése a lányomnak itt-ott, és ezeknek az olyan arzenálja, amit józan ésszel el sem tudsz képzelni”

– sorolta.

A 2022-es országgyűlési választásokat megelőző 9 hónapban éjszakánként már őröknek kellett állni a házuknál, mivel olyan fenyegetéseket kaptak, amelyeket „már nem tudott lesöpörni az asztalról”. 

A fenyegető üzenet miatt vitték nemzetközi iskolába a gyerekeiket is, mert úgy voltak vele, hogy „ott kevésbé érdekes az apjuk” – árulta el a producer.

 

(Mandi)

 

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Agyhalál: Budapesten neveznének el utcaszakaszt Navalnijról

Jó lenne már látni valami eredményt is – Tovább vizsgálódik a rendőrség a pénteki tüntetésen történtek miatt