in ,

Jámbor Szikramozgalmas haverja törte be a Fidesz iroda ablakát – Börtönbe az ilyennel – A józsefvárosi Fidesz bocsánatkérést vár Pikó Andrástól a Szikra miatt + videó

Egy héttel ezelőtt jelent meg a hír, hogy betörték a józsefvárosi Fidesz irodájának ablakát.

Egy héttel ezelőtt jelent meg a hír, hogy betörték a józsefvárosi Fidesz irodájának ablakát. Most pedig kiderült, hogy az elkövető Jámbor András és Pikó András aktivistája. A helyi Fidesz elhatárolódást és bocsánatkérést vár.

A Fidesz frakcióvezetője arról írt közösségi oldalán, hogy az elkövető egy bizonyos Ny. Tamás, aki Jámbor András és Pikó András aktivistája, illetve korábban a tatabányai baloldali polgármester kabinetjének kommunikációs gyakornoka volt. Kocsis Máté azzal vádolja Jámbor Andrást, hogy tudomása volt a támadásról, csak abban bízott, hogy nem derül ki. Sőt, Kocsis szerint Pikó András polgármesternek értesülnie kellett a támadásról, és szerinte nem véletlenül járt arra aznap.

 

Jámbor András egyébként Facebook-posztjában beismerte, hogy az elkövető valóban a Szikra mozgalom tagja volt. Az országgyűlési képviselő pedig ennek a mozgalomnak a hazai vezetője. Mint emlékezetes, nemzetközi szélsőbaloldali szervezet követett el tavaly Magyarországon véres utcai támadásokat.

A vasdorong, úgy látszik, ennek a mozgalomnak a történetét végigkíséri

– mondta a Magyar Nemzetnek Vörös Tamás, a Fidesz–KDNP józsefvárosi frakcióvezetője. A politikus szerint a Szikra kapcsán már többre lenne szükség egyszerű bocsánatkérésnél, hiszen nagyon súlyos vádak fogalmazódtak már meg a mozgalommal összefüggésben. Vörös Tamás mindenesetre elvárna Pikó Andrástól egy bocsánatkérést azért, hogy összeállt ezzel a szervezettel, és hogy most is elfogadja a támogatásukat.

 

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

 
 

 

Kérjük a segítségedet!
Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Kicsúszott alóla a talaj – Kamu Geri megszólalt: mert Budapest köztársaság. És az is marad! – Ez hülye, Budapest egy főváros, nem köztársaság

Exkluzív: megszólalt a tüntetésből kimenekített újságíró + videó