in , ,

Kicsúszott alóla a talaj – Kamu Geri megszólalt: mert Budapest köztársaság. És az is marad! – Ez hülye, Budapest egy főváros, nem köztársaság

Mi lenne Budapest, városállam?

Ennek tényleg elment az esze? Megint politizálni kezdett az idióta főpolgármesterünk, Rogánozott is egyet hirtelenjében. De nem is ez a lényeg, mert ez unalmas. Az egyik mondata volt különleges a főpolginak:

 

Ellenállunk a Budapest-ellenes politikának, a megosztásnak, a manipulációnak. Mert Budapest köztársaság. És az is marad.

 

Ennek elment az esze? Mi az, hogy Budapest köztársaság???? Budapest egy város, Magyarország fővárosa, így Budapest nem lehet köztársaság, „csupán” egy főváros. Budapest nem városállam. Magyarország államformája köztársaság, de nem Budapest a köztársaság.

Ez jogilag is így van rendjén, amit a főpolgi állít, az sem jogilag, sem demokráciafelfogás szempontjából nincs rendben. Egy demokrata nem mond olyat, hogy Budapest köztársaság. Ilyen nem létezik, főpolgármester úr!!

Oké?

 

 

mindenszo.hu

 

 
 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Nem áll túl jól a hétvégi balos párttüntetés: egyelőre alig jelentkeztek, ebből így nagy lebőgés lehet

Jámbor Szikramozgalmas haverja törte be a Fidesz iroda ablakát – Börtönbe az ilyennel – A józsefvárosi Fidesz bocsánatkérést vár Pikó Andrástól a Szikra miatt + videó