in ,

Exkluzív: megszólalt a tüntetésből kimenekített újságíró + videó

Rendőrök menekítették ki Varga Ádámot, a Pesti Srácok újságíróját a dühöngő tömegből a Lendvay utcánál a múlt heti influenszertüntetésről.

Hazai influenszerek szerveztek tüntetést a fővárosban múlt héten pénteken. A demonstrációt az erőszak elleni kiállásként hirdették meg, a tüntetők egy része azonban a hivatalos program után a Lendvay utcában lévő Fidesz-székház vonult, ahol dulakodni kezdtek a rendőrökkel és kormányellenes mondatokat skandáltak. A helyszínről tudósított a Pesti Srácok stábja is, azonban miután a tüntetők felismerték a riportert, körbe kerítették. Varga Ádámot és kollégáit végül a rendőrök menekítették ki a tüntetők közül.

 

Az újságíró a Magyar Nemzetnek így emlékezett vissza az esetre:

Minden nagyon gyorsan történt, az utolsó kép a fejemben, hogy szűkül körülöttem a kör és egy rendőr hozzám lép, hogy: »Most a maga érdekében kiviszem innen«.

VIDEÓ:

 

 

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 
 

Kérjük a segítségedet!
Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Jámbor Szikramozgalmas haverja törte be a Fidesz iroda ablakát – Börtönbe az ilyennel – A józsefvárosi Fidesz bocsánatkérést vár Pikó Andrástól a Szikra miatt + videó

Hoppá! Elon Muskot Nobel-békedíjra jelölték