in , ,

Itt egy friss példa rá, hogy Magyarország mennyire támogatja Ukrajna lerohanását

Délelőtt foglalkoztunk már ezzel az ellenzéki mítosszal, de egy friss hír kapcsán még egyszer ki kell rá térni

Vasárnap egy cikkben már bemutattuk, hogy mekkora hatalmas nagy hazugság az, hogy Magyarország támogatná az oroszokat az ukránok elleni háborúban. Ez a Politico nevű lapban jelent meg, egyes függetlenobjektív médiumok át is vették, mások azért enyhítettek az állításon, mert érezték, hogy ez már túlzás. Részletesen ITT olvashattok erről.

 

 

Most nézzünk egy friss hírt erről a forró, bágyadt vasárnapról:

Ünnepélyesen elbúcsúztatták Magyarországra indulásuk előtt vasárnap Csapon a kelet-ukrajnai konfliktus által érintett azon gyermekek utolsó csoportját, akik a magyar kormány költségén egy héten át üdülnek a Velencei-tónál, valamint a vatikáni jutalomutazásban részesülő gyermekeket, akik részt vettek a Magyarország által támogatott „Jóság Könyve” nemzetközi projektben — írja az MTI.

Tehát röviden: Magyarország a saját költségén az országban nyaraltat ukrán gyerekeket, akik az oroszok ellen konfliktus miatt szenvednek.

Nyilván akkor nagy mellszélességgel támogatjuk az oroszokat Ukrajna lerohanásában, ha közben kelet-ukrajnai gyerekeket nyaraltatunk állami pénzen.

Ráadásul ez egy másik örök ellenzéki mítoszt is lerombol, nevezetesen azt, hogy a kormány embertelenül bánik a háború elől menekülőkkel. Látjuk, hogy nem, pusztán arról van szó, hogy keményen védjük a határainkat az oda érkező, zömmel gazdasági bevándorlókkal szemben. Viszont ha a szomszédban van baj, akkor segítünk.

A liberális médiumok előszeretettel szokták úgy tálalni az egyébként létező ukrán-magyar diplomáciai konfliktusokat, hogy a magyar kormány Putyin érdekeit szolgálja. Közben ugye arról van szó, hogy Magyarország következetesen kiáll a magyar érdekek mellett. Ez az, amit a balliberális oldal nem tud értelmezni. Szerintük inkább csontig kellene nyalni Ukrajnának minden kérdésben, hiszen azzal is Putyinnak ártanánk, és az milyen jó lenne.

Összegezve: a balliberálisok szerint Magyarország az oroszok szekerét tolja, erre bizonyíték, hogy nem ajvékolunk minden egyes választás alkalmával, hogy az oroszok beavatkoztak. Bizonyíték továbbá, hogy a kárpátaljai magyarok ügyében a magyar diplomácia kemény eszközöket is használ, ezzel akár hátráltatva Ukrajna nyugati integrációját. Ha pedig ez így van, akkor nyilván a brüsszeli sajtónak is igaza van, amikor azt írja, hogy segítjük az oroszokat abban, hogy lerohanják Ukrajnát. Az pedig, hogy ukrán menekült gyerekek nálunk nyaralnak, az nem számít, fel sem tűnik.

(Pörge Béla, 888.hu)

Jobbikos politikus fenyegetőzik a Hír Tv miatt

HOPPÁ! – Soros György megbízható szövetségese lobbizik a Fidesz kirúgásáért a Néppártból