in ,

Na eddig és ne tovább! A lakása ajtajára szegezett táblával próbálták „megfélemlíteni” a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetőjét

Lánczi Tamás a Facebook-oldalán azt írta, „nekik nem velem, hanem a magyar szuverenitással van bajuk, s hiába próbálnak megfélemlíteni, nem fog sikerülni”.

Lánczi Tamás Facebook-posztban számolt be arról, hogy a lakása ajtajára szegezett táblával próbálják megfélemlíteni azok, akik „hetek óta hitelbe rettegnek, sajnáltatják magukat, ÁVH-t kiáltanak és áldozati pózban tetszelegnek”. A Szuverenitásvédelmi Hivatal leendő vezetője – aki szerint a választások tisztasága feletti őrködés lesz a hivatal első nagy feladata, amely február elsején kezdi meg munkáját – azt írta, „nekik nem velem, hanem a magyar szuverenitással van bajuk, s hiába próbálnak megfélemlíteni, nem fog sikerülni”.

 

Kuncze Gábor bízik Lánczi Tamásban, szerinte ugyanis eddig mindenhol megbukott, mindent tönkretett. A korábbi SZDSZ-es belügyminiszter azt reméli, most is így lesz.

 

 

 

(Mandi)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Bognár Zsolt megint kiakadt: Novák Katalin levélben köszöntötte születésnapján Győzikét. Azóta nem kap levegőt a baloldali fősodor

Íme a bolgár Dobrev brutálisan nagy európai-minimálbér hazugsága – Bognár Zsolt jegyzete