in ,

Illegális bevándorlás – Űrhajóval még nem jöttek

lassan ez is bekövetkezik…

Áttörtek a migránsok egy határt Magyarországon. Na nem Röszkénél – azt 2015 szeptemberében már megpróbálták, nem jött össze.

Azzal írt a minap történelmet 11 illegális bevándorló, hogy egy kisrepülővel próbáltak Magyarországra jutni. Kállósemjén környékéig jutottak, ahol egy szabadnapos rendőrnek szemet szúrt az alacsonyan szálló jármű, amiből nyolc vietnami és három afgán migráns került elő.

A migránsok, vagy inkább az embercsempészek fantáziája a jelek szerint egyre jobban száguld. Már korábban volt arról szó, hogy a menedékkérők utasszállító repülővel kísérleteznek majd Nyugat-Európába jutni, sőt arra is volt példa, hogy motorcsónakkal, vagy jet skivel értek partot valahol egy tengeri szakaszokon, de legalább két alkalommal bőröndbe bújva igyekeztek átverni az ellenőrzéseket végző hivatalos személyeket. Talán csak az űrhajó az a közlekedési eszköz, ami eddig fel sem merült az embercsempészeknél.

Magyarországon mostanáig csak a hagyományos úton – már amennyire a hivatalos határátkelő erőszakkal történő bevétele hagyományosnak mondható – próbáltak bejutni illegálisan a bevándorlók.

A mostani kisrepülős esettel ezért mérföldkőhöz érkeztünk.

Hogy is mondta Kunhalmi Ágnes?

A bevándorlás egy álprobléma.
(Teveli Zoltán, magyaridok.hu)

Női politikus követi a bukott román elnököt

LEBUKTAK a libsik! – Haraszti Miklós SZDSZ-alapító szerint a „civileknek” a kormány ellenségeként kell ténykedniük