in ,

Így találkozott újra az Újpesten megkéselt rendőr és az őt megmentő társa – Videó!

Egy zavartan viselkedő férfi támadt a Kassai utcai egyik társasház lépcsőházában a kiérkező járőrpárosra karácsonykor, és a férfi rendőrt többször megszúrta.

Egy zavartan viselkedő férfi támadt a Kassai utcai egyik társasház lépcsőházában a kiérkező járőrpárosra karácsonykor, és a férfi rendőrt többször megszúrta. Társa, Kassai Erika, 23 éves őrmesternő több lövést adott le a támadóra, egy 35 éves délegyházi férfira, aki a helyszínen meghalt.

 

 

Szerencsére, Lingvai Péter azóta felgyógyult és hosszú idő után újra tudtak találkozni.

A rendőrség Facebook oldalára feltöltött videóban elmondták, nagyon várták már, hogy újra találkozzanak. Hozzátették, az eset előtt is jó kapcsolatot ápoltak, de a nehéz hetek annyira összekovácsolták őket, hogy kapcsolatuk már testvériesnek mondható.

Péter kifejtette, Erika a kórházban töltött idő alatt sokszor meglátogatta, mindenben a segítségére volt. A vidéken töltött lábadozása alatt ugyan nem tudtak találkozni, de telefonon tartották a kapcsolatot.

 

Íme a megható videó:

Szarvas Erika és Lingvai Péter interjú

Kedves követőink!
Szeretettel mutatjuk be nektek a mi HŐSEINKET! 💙❤️👮🏻‍♀️👮🏻‍♂️
Petit már többször láttátok, Erika viszont most először “állt kamerák elé”.
Erika, Peti HŐSÖK vagytok SZERETÜNK BENNETEKET!
BRFK teljes állománya

Közzétette: BRFK Információs Portál – 2021. február 3., szerda

 

 

 

(hirado.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Toroczkai látványosan aktiválta magát: a kormány ellen provokál videókban – A nagy terv, hogy 22′-ben százalékokat lopjon el a Fidesztől

Hivatalos: ismét adómentes a pálinkafőzés