in ,

Toroczkai látványosan aktiválta magát: a kormány ellen provokál videókban – A nagy terv, hogy 22′-ben százalékokat lopjon el a Fidesztől

Ásotthalmon intézkedés helyett videókat gyárt

Bevándorlási válság van, igen. Tudjuk. Ezért van a kerítés. Ettől még bejutnak emberek, százakat kapnak el szinte naponta és bizony sokak bejutnak az országba, akiket utólag fognak el a hatóságok. Jó esetben.

 

Ásotthalom polgármestere, a Mi hazánk góréja, maga Toroczkai készített friss videót az ásotthalmi helyzetről és a magyar katonaság beavatkozását hiányolta, mert egy rakás migránst videózott le. Lakást foglaltak, illegálisan tartózkodnak Magyarországon és ő videóban hergel a kormány ellen és hergeli a katonaságot is. Cselekvés helyett pofázik. Cselekvés és a hatóságok értesítése helyett a kormány ellen hergel. Ki fizeti ezt az embert? És ha fizetik, melyik országból fizetik vajon? Hogyhogy pont most aktiválta magát Toroczkai a kormánnyal szemben és ilyen vehemensen? Nem feltűnő? Nem fura, hogy 2006-ban is milyen különös dolgai voltak a tévészékház ostromakor? Főszerepe volt! És akkor vajon kinek az érdekeit képviselte, közvetlen a főpolgármester választás előtt? Hm? Na?

Most kinek az érdekeit képviseli? És kinek hiányzik néha az a 4% majd a választásokon, amire több vidéki városban is képes a Mi hazánk? Na, kinek? És kinek fognak ezek a plusz százalékok hiányozni 2022-ben? Kivel szemben is kezdett politizálni hirtelen a Mi Hazánk? A Fidesz ellen.

Ezeken tessenek elgondolkodni.

Úgy néz ki, kiépülőben van egy újabb trójai faló a jobboldalon..

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Jön az új Nemzeti Konzultáció is – Orbán: indul a három részes gazdaság újraindítási terv

Így találkozott újra az Újpesten megkéselt rendőr és az őt megmentő társa – Videó!