in

HOPPÁ! – Gaudi-Nagy Tamás: Erősen közelít a hazaáruláshoz, amit a Jobbik művel (PS-videó!)

A Jobbik, főleg Simicska Lajos G-napja után, egy furcsa, vállalhatatlan irányba fordult – nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, aki 2014-ig a Jobbik parlamenti képviselője volt.

A Jobbik, főleg Simicska Lajos G-napja után, egy furcsa, vállalhatatlan irányba fordult – nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, aki 2014-ig a Jobbik parlamenti képviselője volt. A videóinterjúban kiemelte: a Jobbiknak az euró bevezetése melletti kiállása „erősen közelít a hazaáruláshoz”. A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője szerint úgy tűnik, jogi eszközökkel már nem lehet megállítani az „ördögi” Soros-tervet, más eszközökhöz kell folyamodni.

Juncker és csapata húzzon a fenébe, vigye magával Sorost és a migránsok millióit, akikkel tönkre akarják tenni Európát. De ezt nem engedjük. Ezért kell egy megálljt, egy határozott üzenetet küldeni, hogy eddig és ne tovább!

– így foglalta össze Gaudi-Nagy Tamás a szerdán, Brüsszelben megkezdett tüntetéssorozatuknak a célját, amelyen egyébként rajta kívül fölszólalt többek között Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő is a Soros-terv ellen. (Interjúnk még a szerdai tüntetés előtt készült.) Gaudi rámutatott:

A kvótaper-ítélet volt az, amely világossá tette, hogy jogi eszközökkel sem lehet megállítani ezt az őrületet, ezt az ördögi tervet, ezt a Soros-tervet. Ezt csak tetézte a Wilkström-jelentésnek a két héttel ezelőtti elindítása.

A Jobbik néppártosodása kapcsán Gaudi-Nagy Tamás azt mondta, bár nehezebben tudta követni ennek a ritmusát, de eleinte látott benne bizonyos logikát.

Azonban ez most – főleg Simicska Lajos G-napja után – egy furcsa, vállalhatatlan irányba fordult. Azt, hogy gyakorlatilag eljutottunk oda, hogy nemrég egy gazdasági konferencián a Jobbik együtt állt ki az euró bevezetése mellett a Demokratikus Koalícióval, az MSZP-vel, a Párbeszéddel, az Együttel. Jelen helyzetben, amikor látjuk, hogy milyen szinten törekszik az Európai Unió vezetése az öntudatos vezetésű tagállamok szétzúzására, a magyar pénzpolitika önállóságának feladása mellett állást foglalni, ez úgy gondolom, hogy erősen közelít a hazaáruláshoz – fogalmazott.

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője arról is beszélt, hogy elindítottak egy nemzeti konzultációt a trianoni és párizsi békediktátum felülvizsgálatáért, amelyet már több mint százezren írtak alá. Ennek a kezdeményezésnek az a célja, hogy álljon föl egy szakértői testület, amely megvizsgálja, hogyan lehet ezeket a diktátumokat érvényteleníteni – hogyan lehet újratárgyalni a Kárpát-medencei határokat.

Nézze meg a teljes videóinterjút!

A videót készítette: Pilhál Tamás és László Petra/PestiSrácok.hu

 

(Pilhál Tamás, pestisracok.hu)

Hatalmas a tét! – Orbán Viktor: Magyarország jövője dől el a bevándorlás kérdésén

NEM STADION! – Pluszforrás a fogászatoknak – Nyivák indul!